Здравейте ,
Ще бъда кратък за да не ви губя времето.
Преди 5 години закупихме апартамент.
Още на следвашия ден на вратата позвъни възрастна жена ,явно живееща под нас ,
и каза че ни чува как ходим, ползваме банята ,как говорим и ако не спрем ше подаде жалба.
Децата ни са големи и ние живеем сами като обитаваме апартамента вечер след работа и почивните дни.
След моя рожден ден на които присъстваше един единствен наш колега ,без музика и каквто и да е бил шум пристигна полицай и каза ще има жалба срещу нас.
След всеки купон във входа има жалба срешу нас от въпросната старица ,като в повечето случай ние не сме били а партамента въобще а в останалите също сме били потърпевши на сума.
Опитахме се да поговорим а да обясним че шума не е от нас а от съседи по нагоре ,но тя заяви че за нея всичко е отгоре а там сме ние.
Изминалите празници никулден и 8 ми декември не бяхме въобще в града и като се върнахме рабрахме от служител на полицията че отново има подадена жалба заради празниците.
Не издържаме вече на този тормоз.Вече никого не каним,храним се навън стъпваме на пръсти и вече обмисляме да продадем жилишето.
Мисля че са поддъпкани наши граждански права ,но не съм компетентен.
Моля за съвет към кого да се обърна и как може да се реши този казус.
Благодаря предварително
- Дата и час: 25 Ное 2024, 04:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тормоз -Моля за съвет ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Тормоз -Моля за съвет ?
Подайте и Вие жалба до прокуратурата, възрастната жена да бъде освидетелствана. Защото явно нещо не и е наред.
- valya77
- Младши потребител
Re: Тормоз -Моля за съвет ?
Благодаря ще ви послушам.
Жената не изглежда луда а живее сама и е просто злобна , но ние не можем да летим и да не говорим и вече направо не ми се прибира у дома .
Идваха полицаи , говориха със съседите които потвърдиха че никога не са чували какъвто и да е звук от нас , но полицията каза че нищо не може да направи и са длъжни да реагират на всяка жалба.
Съседите споделиха че срещу жената от която закупихме апартанента също е имало безброй жалби и тя се е принудила да продаде апартамента е сега живее при дъщеря си.
Ще се потърся адвокат.
Благодаря
Жената не изглежда луда а живее сама и е просто злобна , но ние не можем да летим и да не говорим и вече направо не ми се прибира у дома .
Идваха полицаи , говориха със съседите които потвърдиха че никога не са чували какъвто и да е звук от нас , но полицията каза че нищо не може да направи и са длъжни да реагират на всяка жалба.
Съседите споделиха че срещу жената от която закупихме апартанента също е имало безброй жалби и тя се е принудила да продаде апартамента е сега живее при дъщеря си.
Ще се потърся адвокат.
Благодаря
- studiox
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|