начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Съсобственост?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съсобственост?

Мнениеот marsch » 12 Мар 2009, 08:33

Не мога да намеря закона за това питам .....при съсобственост , когато се иска ново разпределение на дворно място вярно ли е, че предмет на такова разпределение е само не застроената част от двора и не се включва земята под второстепенните постройки и жилищната зграда?
marsch
Младши потребител

Re: Съсобственост?

Мнениеот marsch » 12 Мар 2009, 10:05

Написах тук въпроса защото жилищната зграда в конкретния имот е в статут етажна собственост . А второстепенните постройки са построени само от единия съсобственик и се ползват само от него ....та дали се дели оставащата незастроена площ или в подобна делба се влкючва и площта на постройката ?
marsch
Младши потребител

Мнениеот marsch » 12 Мар 2009, 11:06

ха ха !! Браво ! Страшни сте бе .... Ами ако ви кажа че вече към 5000 лв хвръкнаха по такива като вас....? И отговорите на всички бяха " не знам каво става ....вие сте в правото си " Последното решение на съда даже прие някаква скица която не е минала през съдебно заседание ....това на какво ви мирише? Каквато ви е системата такива сте и вие . Поне дайте някакъв линк към закона който да се отваря . Сама да си го прочета ! Намерих два линка но не ми се отварят ! Какво толкова ще ви стане .... Пък в крайна сметка това май е ФОРУМ
marsch
Младши потребител

Мнениеот marsch » 12 Мар 2009, 16:24

Значи ..... всичките ви изказвания ме навеждат на мисълта, че за вас колкото по-малко са информирани клиентите ви, толкова по-добре. Все едно ще взема сама да се представлявам в съда :lol: . Или пък ако питам за тълкуване на закона за пътищата .....ще взема автоматично да се науча да карам кола. И още нещо ми е много любопитно ...разглеждам подробно форума и гледам много обстойни отговори на още по-конкретни въпроси от моя , даже и приложени скици има . Бреййййй , явно никнейма ми е много специален :wink: .
P.S. : Знам какво съм написала по-рано, но поне имам доблестта да не си правя още двеста регистрации.
Между другото, сама си намерих каквото ми трябваше ......не сте чак толкова полезни. :idea:
marsch
Младши потребител

Назад към Етажна собственост