- Дата и час: 22 Ное 2024, 06:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съсобственост?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Съсобственост?
Не мога да намеря закона за това питам .....при съсобственост , когато се иска ново разпределение на дворно място вярно ли е, че предмет на такова разпределение е само не застроената част от двора и не се включва земята под второстепенните постройки и жилищната зграда?
- marsch
- Младши потребител
Re: Съсобственост?
Написах тук въпроса защото жилищната зграда в конкретния имот е в статут етажна собственост . А второстепенните постройки са построени само от единия съсобственик и се ползват само от него ....та дали се дели оставащата незастроена площ или в подобна делба се влкючва и площта на постройката ?
- marsch
- Младши потребител
ха ха !! Браво ! Страшни сте бе .... Ами ако ви кажа че вече към 5000 лв хвръкнаха по такива като вас....? И отговорите на всички бяха " не знам каво става ....вие сте в правото си " Последното решение на съда даже прие някаква скица която не е минала през съдебно заседание ....това на какво ви мирише? Каквато ви е системата такива сте и вие . Поне дайте някакъв линк към закона който да се отваря . Сама да си го прочета ! Намерих два линка но не ми се отварят ! Какво толкова ще ви стане .... Пък в крайна сметка това май е ФОРУМ
- marsch
- Младши потребител
Значи ..... всичките ви изказвания ме навеждат на мисълта, че за вас колкото по-малко са информирани клиентите ви, толкова по-добре. Все едно ще взема сама да се представлявам в съда . Или пък ако питам за тълкуване на закона за пътищата .....ще взема автоматично да се науча да карам кола. И още нещо ми е много любопитно ...разглеждам подробно форума и гледам много обстойни отговори на още по-конкретни въпроси от моя , даже и приложени скици има . Бреййййй , явно никнейма ми е много специален .
P.S. : Знам какво съм написала по-рано, но поне имам доблестта да не си правя още двеста регистрации.
Между другото, сама си намерих каквото ми трябваше ......не сте чак толкова полезни.
P.S. : Знам какво съм написала по-рано, но поне имам доблестта да не си правя още двеста регистрации.
Между другото, сама си намерих каквото ми трябваше ......не сте чак толкова полезни.
- marsch
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|