Зравейте,
Преди време наша съседка решила да прави ремонт на покрива на своя глава.Намерила някакви пишман майстори, които всъщност нищо не направили само и взели парите и сега покрива отново се нуждае от ремонт. След като приключи всичко тя тръгна от врата на врата да ни уведомява какво е направила и да си иска парите,за което повечето съседи отказаха да и възтановят сумата. От тогава тази жена отказва да плаща сметките си за асаньора и стълбището, както и да участва в каквито и да било други ремонти по кооперацията.В последно време сме правили няколко доста скъпи ремонта на асаньора, в които тя отказа да вземе участие.Сега ни предстои друг ремонт,за който тя ни каза въобще да не я занимаваме. Моля ви да ми кажете, какво може да се направи в този случай,защото ни писна на всички да и поемаме разходите. Интересува ме дали тази жена е в правото си ,защото доколкото аз знам за този покрив би трябвало да се направи събрание и там всички заедно да вземем решение,а не да ни уведомява при вече свършен факт.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ремонт на покрива на своя глава
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ремонт на покрива на своя глава
А ти ако си на нейно място как би постъпил
Прибираш се и виждаш във апартамента си 2 см вода след теч от тавана как би постъпил като целия доомсъвет се прави, че не чува за проблема незнам за дамата но при мен е точно така и според мен единствения начин да получиш някакво възмездие е точно този.
а за господина който пита за това искам да го попитам когато дамата е обявила че иа проблеми с влагата той какво направи или и той си направи пас.
Прибираш се и виждаш във апартамента си 2 см вода след теч от тавана как би постъпил като целия доомсъвет се прави, че не чува за проблема незнам за дамата но при мен е точно така и според мен единствения начин да получиш някакво възмездие е точно този.
а за господина който пита за това искам да го попитам когато дамата е обявила че иа проблеми с влагата той какво направи или и той си направи пас.
- dobroslav1975
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|