начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля за малко помощ, проблем със съсед.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за малко помощ, проблем със съсед.

Мнениеот turbosol2007 » 21 Фев 2010, 11:10

Историята е по-дълга, но накратко звучи така:
Съседа ми от горе има някакъв проблем с тръбите в банята. А аз съответно имам петно на тавана в моята баня. Съседа абсолютно не го интересува това. По закон какви мерки мога да предприема.

П.С. Моето жилище е застраховано. Ипотеката ме задължава. Това помага ли в случая?
turbosol2007
Младши потребител

Re: Моля за малко помощ, проблем със съсед.

Мнениеот Melly » 21 Фев 2010, 13:43

turbosol2007 написа:Историята е по-дълга, но накратко звучи така:
Съседа ми от горе има някакъв проблем с тръбите в банята. А аз съответно имам петно на тавана в моята баня. Съседа абсолютно не го интересува това. По закон какви мерки мога да предприема.

П.С. Моето жилище е застраховано. Ипотеката ме задължава. Това помага ли в случая?

Я да хвърлим поглед тук:
ГПК написа:чл.3 Съдилищата са длъжни да разгледат и решат всяка подадена до тях молба за защита и съдействие на лични и имуществни права.

Вие сте на ход!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Етажна собственост