начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Преустройство на гараж ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преустройство на гараж ?

Мнениеот ramsey » 30 Ное 2010, 02:04

Здравейте,
Използвам един гараж за фитнес (за лично ползване, но не с търговска цел). Имотът е собственост на родителите ми и те са ми го предоставили. Но собственикът на имота над гаража е събрал подписка срещу мен и иска да освободя гаража с мотивите, че системно се вдига шум след 10 часа вечерта (но по това време гаража е празен), че собствениците на жилища в блока не са информирани за преустройството на имота и че: "гаражът е гараж и не може да приема други функции". Заплашва, че ако до няколко дни не го освободя ще отнесе подписката до общината и ще извика полиция ако ме види в гаража "без кола".
Има ли от какво да се притеснявам? Благодаря предварително.
ramsey
Нов потребител

Re: Преустройство на гараж ?

Мнениеот toni_sf » 30 Ное 2010, 08:30

:D Това е несериозно,но нека след 22ч да си вика полиция и да се установи нарушение.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот ramsey » 30 Ное 2010, 17:07

А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?
ramsey
Нов потребител

Мнениеот Melly » 30 Ное 2010, 17:16

ramsey написа:А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?

Само да ви предупредя, че далият отговор е един бърборко, комуто не трябва да се осланяте. :!:

П.П. Като си отвори устата прави само течение. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 30 Ное 2010, 17:55

до-ramsey Ако искате адвокатски съвет блондинката е насреща, но не виждам от какво трябва да се притеснявате.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост