Здравейте !!!
Искам да попитам дали има ( то би трябвало да има де- но аз не го намирам ) законодателство което регламентира ремонтите протичащи в частни апртаменти, и конкретно дали той регламентира продължителност на ремонтните дейности ?
Случая е следния- съседа на 2рия етаж започна да си ремонтира апартамента преди около 9 месеца и досега не е спрял. Няма лошо от ремонта, ще потарпим 2-3 седмици, но 9 месеца е прекалено. Всеки ден чука, дранчи, реже. Не мога да отреча че поне спазва всремето ( от 10:00 до 14:00 и от 14:00 до 22:00 )
Сигорно ще си помислите, че живеем във 150 квадратови апартаменти. Ама не- ако махнете единицата се доближавате до истина и пак е закръглено към по голямото число.
От доста време ми се върти тази мисъл, да направя нещо по въпроса и чак сега преприемам мерки, защото влизам в сесия, имам изпит днес в 14:00, а нашия драг съсед си бръмчи със зегето безкрай.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трудолюбив Съсед ...( = Безкраен ремонт )
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Трудолюбив Съсед ...( = Безкраен ремонт )
Закона му го позволява в това положение което сте описали, но явно се окопава човека ,от съседите си.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|