начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Спрян асансьор

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Спрян асансьор

Мнениеот stoianovs » 11 Апр 2018, 13:56

pitasht написа:Не съм съгласна с последното. ЕС задължава в голяма степен хората. Този който се е съгласил да живее в ЕС още в самото начало е бил наясно че има съсобственост на части от сградата и трябва да приема решенията на ОС, пък бил той и беден или безпаричен.
На който не му изнася една къщичка на село и виж как всичко сам ще си плащаш и то в пъти над ЕС. Един ремонт даже на покрива ще ти стъпи в пъти над този на ЕС.
Аз живея в къща и само смяната на 10-20 керемиди няколко капака и др дреболии ми струва колкото платената идеална част на ремонта на покрива в сградата където ми се помещава офиса.
първо тези които живеят в кооперации са си купили жилищата тоно с идеята да минават тънко в този вид ремонти, занемаряват си общите части, пък после почват да хленчат за това и онова.
Да не говорим че наскоро научих че в Перник плащали за топло зимата колкото ние не плащаме за ток зимата и то при положение че се топлим на пелети.
Така че всеки си прави сметката добре и преценява къде и как ще живее и стига мрънканици. Като не ти изнася продаваш апартамента и на село - да те видя как се топли селска къща и как се ремонтират прогнили покриви там.

Ако пък общото събрание с мнозинство реши да спре асансьора или парното, ти искаш да ползваш, продаваш този апартамент и си купуваш друг там където ОС е решило обратното. И това също не е решение, защото утре може да ти се наложи пак да се местиш.
stoianovs
Младши потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост