Здравейте,
Търся помощ!!! Вече не се издържа. Съседът ни през етаж над нас от октомври м.г. ни наводнява. Той сам призна че е така, но проблема не е решен. Залял някаква дупка с "водно стъкло"- това са негови думи и според него проблема е решен. Водата обаче продължава да си търси нови пътища и вече няма стена в къщи и на тази на съседката над мен, по които да няма мокри петна. Даже и мухал си отглеждаме вече. Там живеят майка и син доста възрастни вече. Всякаква комуникация с тях е почти невъзможна. Идва ми ....... Как да се справя с тях? Помогнете ми- моля ви.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НАВОДНЯВАНЕ ОТ СЪСЕД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: НАВОДНЯВАНЕ ОТ СЪСЕД
Имам абсолютно същия проблем. Съседът ми отгоре ми наводнява банята от години, но отказва да направи ремонт. Отдавна падна мазилката, показа се плочата, арматурата е ръждясала, мухъл и теч навсякъде, трябва с чадър да се влиза в банята..... Този ........... протака и отлага от не знам и аз вече колко години и с добро явно не мога да го накарам да си смени канализационните тръби, които явно са спукани някъде. На него си му е сухо, проблемът е в плочата между двата апртамента, и по тази причина хич не му пука. Моля, ако някой може да помогне със съвет какъв е начина да бъде принуден да направи ремонт, да ми отговори. Трябва да уточня, че собственик на апартамента се води дъщеря му, а не той. Тя няма нищо против, но не може да се оправи с баща си, който не дава и това е...... Ще бъда дълбоко признателна на всеки, който ми даде съвет къде, как и на кого трябва да се оплача и какъв е реда в такива случаи.
- grizanka
- Младши потребител
doc03 написа:Гризанке-сладуранке.
Те това е то българският манталитет. Започнах вече да ги наричам "Селтикс", че другото стана тривиално.
Сигурно ти трябва да си запушиш тавана, а не той замазката и тръбите на пода.
(Поне това беше последното изказване на селянина-американец).
А над тоя, дето те наводнява какво има?
Мерси за сладуранката!!!
Над тоя, дето ме наводнява има още пет етажа. Но на него му е сухо, никъде няма мокро в неговата баня. Проблемът е между двата етажа. Продължава да отказва да го решим......
П.П. Ако имаше начин да си "запуша" тавана, досега, вярвай ми, да го бях направила!!! Такива говеда има, че не е за вярване, ама......
- grizanka
- Младши потребител
Трябва да ангажирате адвокат, защото както вие казвате "за да справя с тях" трябва да се мине през съд. Добре е да намерите двама свидетели, които са видели, че има теч и да опишат щетите. По делото ще искате и експертиза-техническа, която да направи точна оценка на щетите. Добре е да установите кой е собственика на апартамента над вас като се направи справка в Данъчната служба или в Имотния регистър. Това е най-общо.
- a.lex
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|