начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Ремонт на покрива на своя глава

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ремонт на покрива на своя глава

Мнениеот natali82 » 15 Окт 2009, 11:12

Зравейте,
Преди време наша съседка решила да прави ремонт на покрива на своя глава.Намерила някакви пишман майстори, които всъщност нищо не направили само и взели парите и сега покрива отново се нуждае от ремонт. След като приключи всичко тя тръгна от врата на врата да ни уведомява какво е направила и да си иска парите,за което повечето съседи отказаха да и възтановят сумата. От тогава тази жена отказва да плаща сметките си за асаньора и стълбището, както и да участва в каквито и да било други ремонти по кооперацията.В последно време сме правили няколко доста скъпи ремонта на асаньора, в които тя отказа да вземе участие.Сега ни предстои друг ремонт,за който тя ни каза въобще да не я занимаваме. Моля ви да ми кажете, какво може да се направи в този случай,защото ни писна на всички да и поемаме разходите. Интересува ме дали тази жена е в правото си ,защото доколкото аз знам за този покрив би трябвало да се направи събрание и там всички заедно да вземем решение,а не да ни уведомява при вече свършен факт.
natali82
Нов потребител

Re: Ремонт на покрива на своя глава

Мнениеот dobroslav1975 » 12 Фев 2010, 15:48

А ти ако си на нейно място как би постъпил
Прибираш се и виждаш във апартамента си 2 см вода след теч от тавана как би постъпил като целия доомсъвет се прави, че не чува за проблема незнам за дамата но при мен е точно така и според мен единствения начин да получиш някакво възмездие е точно този.
а за господина който пита за това искам да го попитам когато дамата е обявила че иа проблеми с влагата той какво направи или и той си направи пас.
dobroslav1975
Нов потребител

Назад към Етажна собственост