Здравейте!
Имам един въпрос,на който искам да намеря достоверен отговор.
Живея в апартамент който е на площадка от три апартамента,моят е средния.Имам само една тераса на кухнята и имам проблем с простирането.Сушилното помещение е заето от съседка която се изживява като собственник на целия вход.На долните етажи забелязвам,че това помещение се ползва от средните апартаменти,но аз не смея да отворя дума докато не съм сигурен дали мога еднолично да ползвам сушилнята или в договорка със съседите.Много бих се радвеал ако ми помогнете да намеря решение на тази дилема!
Благодаря за всички последващи отговори!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
сушилно помещение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: сушилно помещение
И к`во, на всеки етаж има по едно сушилно помещение, което е с отделна врата ли?
Трябва да разберете чия собственост е. Ако не е към нотариалния акт на нито един от апартаментите, значи е обща част и може да се ползва от всички на етажа/ сградата. Разпитайте по другите етажи и домоуправителя. С добро.
Трябва да разберете чия собственост е. Ако не е към нотариалния акт на нито един от апартаментите, значи е обща част и може да се ползва от всички на етажа/ сградата. Разпитайте по другите етажи и домоуправителя. С добро.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|