Ползвам магазин под наем собственост на физическо лице. Обекта е на приземен етаж в кооперация. На самият вход на обекта за който плащам наем съм сложил маненекен /търговия с дрехи/ . Вчера минаха от общината и ме глобиха за това, че нямам право да поставям манекен, нито табели на обекта ! Трябвало разрешение от собственици на блока!
Та нали този обект е собстеност на ФЛ, с което имам сключен договор и си заплащам наема?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имат ли право да ме глобят?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Имат ли право да ме глобят?
Зависи какво пише в констативния протокол относно мястото на което е сложен манекена.
- ivanov_p
- Активен потребител
Ми... едва ли го е сложил вътре във входа. На тротоара е, а тротоара е собственост на общината.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Зависи, в повечето случаи общинари и държавни проверяващи действат като организирани престъпни групи и не трябва да им се вярва за нищо, особено относно глобите.
- ivanov_p
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|