начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Капещ климатик от петия етаж

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Капещ климатик от петия етаж

Мнениеот mnanchev » 22 Юли 2015, 00:27

Здравейте,

От близо година моля един съсед от петия етаж да управи климатика си, така че да не капе върху перваза и решетките ми и нищо. Съответно решетките ми ръждясаха, а перваза се деформира.Аз съм на първия етаж. Мога ли да сторя нещо, да подам жалба примерно?

Благодаря за помощта предварително!

Поздрави и успешен ден,

Мартин
mnanchev
Нов потребител

Re: Капещ климатик от петия етаж

Мнениеот lakavitsa » 22 Юли 2015, 19:10

Всичко опира до съдебната система, на един му капе климатика, на друг му мирише праната вълна през отдушника на банята, друг не иска да дава пари за покрива и т.н.
lakavitsa
Потребител

Мнениеот doc03 » 23 Юли 2015, 00:41

Ми ... аз, както съм на петия етаж, на един, дето е на деветия, климатика му (дето струва 2000 лева, да, ама се оказа, че е 3400), е без маркуч, който маркуч струва 20 лева (с монтажа). Капе ми на перваза на балкона от 3 години (последният ръждясва), прави ми стъклата на мармалад, а прането мяза на клошарски дрехи, и това само за да му е хладничко.
Та, официално го предОпредих, добитъка, като му дадох оферта, че ще му Управя проблема с климатика (безплатно), с един БАМ 19; 5,5 - 250, дето струва 99 лв.
Пробвай и ти. Аз лично не знам дали ще сработи офертата ми. След месец ще напиша.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот fbr65 » 23 Юли 2015, 11:24

doc03 написа: БАМ 19; 5,5 - 250, дето струва 99 лв.
Това да не е инструмент, дето майсторите му викат ютия. :D
fbr65
Потребител

Назад към Етажна собственост