начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Осигурителен стаж и право на отпуск

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Осигурителен стаж и право на отпуск

Мнениеот empress0071 » 04 Яну 2015, 12:17

Здравейте,

започвам работа от 05.01.2015г. на трудов договор, като преди това имам съвсем малко трудов стаж - 2 месеца и половина от 2010г. От м. май 2011г. до 31.12.2014г. съм се осигурявала като земеделски производител и имам заверена от НОИ осиурителна книжка. Интересувам се в новата фирма осигурителния ми стаж зачита ли се по отношение на правото на отпуск или ще имам право на платен отпуск едва, когата изтекат още 5 месеца и половина, за да станат общо 8 месеца.

Благодаря!
empress0071
Нов потребител

Назад към Осигурително право