начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

dnk

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dnk

Мнениеот koko lino » 06 Яну 2006, 16:53

Колеги, преди десет години бащата е водил дело за оспорване на бащинство. Тогава не се е правила ДНК експертиза. И към настоящит момент същият е убеден, че не е баща на детето. Иска да направи доброволно ДНК експертиза, но естествено майката /бившата му съпруга/ не е съгласна. Кажете ми вариант как мога и въобще мога ли да пусна молба за отмяна на влязло в сила решение по чл..231 от ГПК поради нови обстоятелства, а именно да се направи ДНК експертиза или ако има друг начин подскажете ми. Искам да отбележа, че тогава през 1996 г. делото е заведено в срок, но просто не са се правили тези експертизи.
Предварително благодаря!
koko lino

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 14:12

такова абсурдно искане отдавна не съм чел :evil:
Гост

Мнениеот nikole » 20 Яну 2006, 15:47

Струва ми се, че и по 231 ГПК сте пропуснали всякакви срокове. Не съм сигурна откога в България се извършват ДНК експертизи, за да мога да Ви отговоря конкретно дали сте в срока по 231 или не!
nikole

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:10

Май сте изпуснали и срока по чл.231 от ГПК.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:13

Колега, сигурно е, че са се правили през 1996г. такива експертизи и в България. Това, че на клиента ви тогава му се е досвидяло да я плати е друг въпрос. Сега да си плаща кротко издръжката.
Гост

Назад към Семейни казуси