начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

права върху фирмена собственост

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 04 Май 2006, 06:34

Според мен трябва да има възможност да "се посегне" върху дяловото участие, особено когато има "принос" в придобиването му. Редно би било да се процедира по методите на portokal, може би по балансовата стойност, защото тя е механизъм за уреждане на отношенията при прекратяване на членството напр. и държи сметка за пасивите. Другото - да се оценява пазарната стойност на това участие, означава да се оценяват вещи и права от имущество на дружеството, трето лице, малко излизаме извън отношенията между съпруг-съдружник и половинката му.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот monteskio » 04 Май 2006, 08:03

gudio написа:
monteskio написа:
gudio написа::lol:

Интересна дефиниция? Как така прецени, че отдавна трябва да съм се явил на изпита?!
Зашо не си отстави трактовката, а я изтри. . Звучеше добре....

УСПЕХ!

Реших да не би да увредя по някакакъв начин авторитета ти във форума, който по моите наблюдения, е голям. Така щях да привлека вниманието на другите върху тази подробност. А го изтрих и заради добавката в подписа... :wink:

Не би следвало да се притесняваш. Авторитет се гради със знания , умения и други качества.
Принципно положение е , че е възможно всеки да сгреши и ако получи градивна и ненатрапчива критика това да му е от полза. Не мисля, че сме се събрали тук само за да се заяждаме или обиждаме един с друг. :) Почти никой от редовно колеги не участва в този форум с тази цел.

От друга страна не разбрах, кое от изказването ми, ти направи впечатление? Ако с цитата относно развода на фирмите ти си си направил шега, то моето допълннение беше също шеговито.

Дължа да кажа, че твоите изказвания във форума са с голяма стойност и най-вероятно в резултат на натрупана практика. Това е мое предположение, понеже от профила ти не се разбира нищо.

УСПЕХ и спорен ден!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси