начало

И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма

моля,дайте ми съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля,дайте ми съвет

Мнениеот nwe_love_27 » 10 Авг 2006, 14:17

Разведени сме от 11 год.със бащата на сина ми.Детето е на 15 години.Бащата звъни вечер,в ненормален за мен час около и след полунощ и заповядва на детето да отива в *еди-коя си*кръчма.ВИНАГИ ПИЯН!Издръжка не е плащал никога и отгоре на това нарушава с гореспоменатото спокойствието ни.Аэ става в 6ч. за работа и отивам с разбити нерви.Това го прави напостедък поне веднъж в месеца.Едно,че ни пречи,второ-не мисля,че детето има нужда да гледа пияницата си баща.А издражката слагам на 3-то място.От Пловдив съм.Някой адвокат,ако може да ми помогне.Какви са законите в такава ситуция,правата ми като майка и как мога да прекратя тези простотиии.
nwe_love_27
Младши потребител

Мнениеот wit » 10 Авг 2006, 14:33

1. Наистина потърсете адвокат от Пловдив, който работи брачни и наказателни дела. 2. Просто не вдигайте телефона или не давайте на детето да говори в такъв час. (и в никакъв случай не го пускайте да излиза от къщи!) 3. можете с жалба до районна прокуратура да поискате да предупредят бившия Ви съпруг да не Ви тормози. 4. Можете да сезирате Агенция за закрила на детето - те също могат да привикат таткото и да поговорят с него. 5. Можете да си вземете изпълнителен лист въз основа на решението, в което той е осъден да плаща издръжка и да заведете изп. дело, за да си съберете старите суми. Варианта с лишаване от род. права не е необходим при Вас, нито целесъобразен. Все пак - обърнете се към колега от Пловдив. Успех!
wit
Младши потребител

Назад към Семейни казуси