начало

И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма

Искат да ми вземат или разделят синовете при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искат да ми вземат или разделят синовете при развод

Мнениеот mary2f » 17 Окт 2006, 09:50

Колеги,
моля за всякаква помощ.
Имам тежка 9 месечна бракоразводна война. Първата инстанция не ми даде развод, въпреки документиран побой - човекът е връзкар в провинциален град. Сега сам на втора инстанция - разводът е пуснат от мен по негова вина.междувременно го осъдих за лека телесна повреда по НК - сигурно ще обжалва. Започнах Втора инстанция на 03.10 - пледира за двете деца, тъй като като се помъчи да иска само малкия - на 6год. съдът го изгледа мъртвешки. Големият - на 12 години е разпитван от Първата инст. и иска да живее с мен и брат си. Имам последно заседание края на ноември. Съдът постанови по искане на великия баща доклад на Закрилата. За целта ще разпитват децата ми поотделно и насаме, като срещата с тях е оценъчна. разберете, че връзкарина може да уреди нещо със социалните и да си пишат каквото искат в доклада за децата. И това е единствения му мръсен начин да ми вземе децата. мога ли да откажа да ги разпитват насаме или да поискам някой да ме представлява- но кой???? Не се съмнявам в децата си,1 те искат да живеят с мен, а в цялата мръсотия, която могат да ми приготвят. Аз нямам смисъл без тези две момчета.
mary2f
Нов потребител

Мнениеот potrebitel » 18 Окт 2006, 08:30

Ако сте колежка / колега, трябва да знаете, че извинението " връзкарство " не върши работа.
Дали причината за неубеждаване на съда не се крие у Вас, че не сте си защитили претенциите?
Предполагам не Ви е лесно, но само с емоции едва ли ще имате така желания резултат.
Не Ви съветвам, но може би трябва ги оставите за по-късен етап. И се съсредоточете върху правната страна на проблема.

Желая Ви успех!
potrebitel
Потребител

Назад към Семейни казуси