- Дата и час: 19 Дек 2024, 21:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
документ за наследници
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
документ за наследници
Моля кажетеми как да разбера кой са наследници на майка ми. Аз съм дете от втори брак, а тя от 1-ия си брак има 2-ма сина. Единия е останал при бащата след развода, а другия при нея, но тъй като е намала средства и жилище, тя го е оставила в дом майка и дете. След което се жени повторно за баща ми. Та въпроса ми е следния: тъй като жилището в което живея и влагам в него пари за обновление е на името на баща ми и е придобито след брака, може ли след години братята ми да имат част от това жилище. Искам да се изкара някакъв документ да разбера кои са наследниците на майка ми, ако трябва предварително да ми прехвърлят имота. От къде трябва да се издаде този документ, майка ми е родена в един град, от 30 години живее в друг, а имота който е на баща ми и съответно на майка ми е в друг различен от първите два града.
- inj_m
- Нов потребител
Удостоверение за наследници
Удостоверение за наследници се издава от общината по постоянното местожителство на починалото лице . Попълва се молба-декларация от 1 от наследниците, който иска издаването на такова удостоверение и се представя и личната карта на този наследник.
- hellan_
- Нов потребител
Значи не може да изкарате удостоверение за наследници след като е жива.Наследници по закон ще и бъдат: трите и деца и съпругът и.
- mila84
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|