- Дата и час: 20 Дек 2024, 08:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дарение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
дарение
Здравейте! Спешно се нуждая от отговор:). Ако съм получила с дарение имот от дядо си, може ли майка ми да оспори собствеността ми? Дядо ми е жив все още, но се страхувам от нея след смъртта му. Благодаря Ви!
- DrDobermann
- Нов потребител
а какво да направя, за да не и дам този шанс? да убедя дядо си да развалим дарението, като му прехвърля имота обратно и след това осъществя покупко-продажба ли?
- DrDobermann
- Нов потребител
Не ми е работа, ама що не си оправите отношенията с майка си. Така хем кръвта Ви няма да "вика към Бога" /цитат от Библията- Бит. 4: 10- след като Каин убива Авел/, хем ще сте спокойна за апартамента си.
- razli4na
- Активен потребител
Майка ми е с недоказана характеропатия и щом питам, сигурно имам основание да смятам, че не мога по нормален за останалите хора начин да се разбера с нея! тя твърдеше, че нямам нищо и се опитва да ме изгони от съвместното им жилище с баща ми. ... нпо да не занимавам вс с грозни семейни сцени. факт е, че родният и баща, въпросният ми дядо, не иска да живее с дъщеря си!
- DrDobermann
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|