начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

какво да о4аквам

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какво да о4аквам

Мнениеот dulova » 15 Сеп 2007, 21:13

здравейте!развеждам се след 15 г. брак .днес беше делото за привременни мерки.поискахме такова с адвокатката ми защото съпругът ми прави 4ести скандали,заплашва ме с побой,не дава пари за домаконството и за издръжката на детето ни.от този брак имаме син на 14 г.това дело ни беше първото и той не се яви ,а представи болни4ен лист,който не беше уважен от съдията.до колкото стана ясно той няма и адвокат,поне за сега.пред социалната работни4ка от ,,закрила на детето,,съпругът ми е казал ,4е не иска родителските права и иска развод т.е. не иска и помирително дело ,има възражения само за издръжката за сина ни-искахме 80 лева-и иска да ползва една стая от жилището ни ,придобито по време на брака.трябва да поясня ,4е става въпрос за стая ,хол и кухня.в момента той ползва спалнята,която по принцип е превърната в детска стая.съдията ме изслуша по повод привременните мерки-казах 4е напрактика аз издържам и него ,защото той не дава пари в къщи и затова стават 4ести скандали.още пове4е ,4е идва зима и сметките ,ще растат.сина ми бе изслушан и той в съда и е казал същото.социалната работни4ка се изказа в моя и на сина ми интерес.сега съм на тръни и не знам какво да о4аквам-какво би отсъдил съда и след колко време ще стане това.благодаря предварително.
dulova
Нов потребител

Мнениеот dulova » 15 Сеп 2007, 22:28

съжалявам ако сте си помислили ,4е нямам доверие на адвокатката си.напротив,даже я 4аках половин месец да се върне от отпуск.просто съм в от4айващо гадна сътуация и се опитвам да гадая още колко време ще продължи това и дали все пак ще има смисъл вси4ко .днес на нея и зададох същите въпроси,но тя каза ще 4акаме и каквото реши съдията.естествено не може да ми дава празни обещания.просто си помислих,4е ще има хора сред вас които да са имали такъв слу4ай и да споделят при тях как са протекли нещата.явно съм останала неразбрана.
dulova
Нов потребител

Мнениеот barri » 17 Сеп 2007, 16:34

ами само съдията може да ви каже.
barri
Потребител

Мнениеот vanvan » 17 Сеп 2007, 21:49

Госпожа,както казваше един стар колега-жена какво ще роди и съд какво ще реши и господ не може да е сигурен! Още повече ще решава БЪЛГАРСКИ СЪД!!!!!
Слушйте адвоката си.
vanvan
Младши потребител

Мнениеот sunrise » 18 Сеп 2007, 08:17

Мисля,че госпожата иска ,колеги,просто потвърждение ,че ще е в нейна полза решението за успокоение. Все пак разпадането на 15г. брак винаги е болезнено. Но колегата е постъпил правилно, като не Ви е обещал нищо, защото решава съда. Моят съвет е да се пазите от адвокати , които много обещават, а после някой друг им е виновен. така,че колкото и да е трудно, търпение!
sunrise
Активен потребител

Назад към Семейни казуси