Здравейте колеги,много моля за помощ за бракоразводно дело.
[color=red]Въпрос за развод[/color]Въпроса е такъв. Съпругата има претенции за имуществото в семейното жилище, по точно за обзавеждането което има висока цена и е купувано по време на брака. Проблемите са два: всички документи и фактури са останали в жилището, до което жената няма достъп, тъй като е собственост на майката на съпруга, а от друга страна от закупуването на техники и електроуреди и т.н. са минали около 4-5години, време доста дълго да бъдат възстановени документите от съответните фирми. Друг проблем е, че има опасност съпруга да изнесе и укрие и продаде имуществото. Как съпругата може да се защити. Възможно ли е да се приложи в случая опис на имуществото(като при откриване на наследство) Нещо ми се върти, но бракоразводните са ми тъмна индия и нищо не мога да измисля, а трябва бързо да се реагира. Моля, помогнете на колежка в беда. Предварително благодаря
- Дата и час: 20 Дек 2024, 20:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпрос за развод-СПЕШНО!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за развод-СПЕШНО!
VENI,VIDI,VICI!
- titania
- Младши потребител
Re: въпрос за развод-СПЕШНО!
titania написа:Здравейте колеги,много моля за помощ за бракоразводно дело.
Въпрос за разводВъпроса е такъв. Съпругата има претенции за имуществото в семейното жилище, по точно за обзавеждането което има висока цена и е купувано по време на брака. Проблемите са два: всички документи и фактури са останали в жилището, до което жената няма достъп, тъй като е собственост на майката на съпруга, а от друга страна от закупуването на техники и електроуреди и т.н. са минали около 4-5години, време доста дълго да бъдат възстановени документите от съответните фирми. Друг проблем е, че има опасност съпруга да изнесе и укрие и продаде имуществото. Как съпругата може да се защити. Възможно ли е да се приложи в случая опис на имуществото(като при откриване на наследство) Нещо ми се върти, но бракоразводните са ми тъмна индия и нищо не мога да измисля, а трябва бързо да се реагира. Моля, помогнете на колежка в беда. Предварително благодаря
Вие сигурно някой ден ,ако не се разберете и не приключите развода със споразумение ще стигнете до делба или преди това ще заведете дело за по-голям принос. Отговора е обезпечение на бъдещ иск за делба или принос .
- donna
- Старши потребител
Аз на колежката в беда ще и препоръчам да чете ,не за друго а заради ЗА-Чл. 43. (1) Адвокатът не може да поема работа, за изпълнението на която знае или е бил длъжен да знае, че не притежава необходимите знания и подготовка.
Казвате ,че бракоразводното ви е тъмна индия дано ги разведете ,ама обезпечението ,делбата и т.н. макр и свързани с бракоразводнто са си нещо съвсем отделно .
Казвате ,че бракоразводното ви е тъмна индия дано ги разведете ,ама обезпечението ,делбата и т.н. макр и свързани с бракоразводнто са си нещо съвсем отделно .
- donna
- Старши потребител
donna написа: Вие сигурно някой ден ,ако не се разберете и не приключите развода със споразумение ще стигнете до делба или преди това ще заведете дело за по-голям принос. Отговора е обезпечение на бъдещ иск за делба или принос .
А дали ако бъде допуснато обезпечението на бъдещ иск, ще бъде определен по-дълъг срок за завеждане на делото от обичайния - 1 месец?
- verbalna
- Младши потребител
verbalna написа:donna написа: Вие сигурно някой ден ,ако не се разберете и не приключите развода със споразумение ще стигнете до делба или преди това ще заведете дело за по-голям принос. Отговора е обезпечение на бъдещ иск за делба или принос .
А дали ако бъде допуснато обезпечението на бъдещ иск, ще бъде определен по-дълъг срок за завеждане на делото от обичайния - 1 месец?
Колега вие обезпеечние на иск правили сте ,за да зададете такъв въпрос?Ако сте правили ще ви е ясно ,че следва да представите доказателства на съда на какво фаза е развода,за да получите по-вече.
Четете инък ще влизате тук с различни никове както в случая и ще питате за неща за които...............като ви е тъмна инздия не се захващайте .
- donna
- Старши потребител
Колеги става въпрос за мен не се мъча да ви използвам, просто когато се отнася лично за теб е малко по-трудно да се справиш. Благодаря ви за отговорите
VENI,VIDI,VICI!
- titania
- Младши потребител
titania написа:Здравейте колеги,много моля за помощ за бракоразводно дело.
Въпрос за разводВъпроса е такъв. Съпругата има претенции за имуществото в семейното жилище, по точно за обзавеждането което има висока цена и е купувано по време на брака. Проблемите са два: всички документи и фактури са останали в жилището, до което жената няма достъп, тъй като е собственост на майката на съпруга, а от друга страна от закупуването на техники и електроуреди и т.н. са минали около 4-5години, време доста дълго да бъдат възстановени документите от съответните фирми. Друг проблем е, че има опасност съпруга да изнесе и укрие и продаде имуществото. Как съпругата може да се защити. Възможно ли е да се приложи в случая опис на имуществото(като при откриване на наследство) Нещо ми се върти, но бракоразводните са ми тъмна индия и нищо не мога да измисля, а трябва бързо да се реагира. Моля, помогнете на колежка в беда. Предварително благодаря
Той ще трябва да представи оригиналните документи ,заради оповестяването ви за запор на предметите,които сте закупили като сте били семейство.Крадените вещи се изземват доколкото знам
И той откъде пък ще знае ,че не сте набавили преписи за покупките..
Бе знаеш ли какви нови технологии са напускали в днешно време,ех да можеше и мен да ме отърве някой от старата ми двугодишна прахосмукачка,новите и прозорци мият..Ще зема да се заразвеждам и аз скоро
- izymena
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|