начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Знае ли някой?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот krasiva » 27 Фев 2008, 15:56

barri написа:Аз пък мисля, че щом тя се съмнява в едно нещо, то се съмнява във всичко, което той и казва....и дори да се окаже,че той се е развел пак ще се появят съмнения относно едно или друго нещо....колегата беше горе много прав....дори и да се е развел, това не е гаранция, че ще остане при вас....а ако се окаже, че е казал истината, замисляли ли сте се той как ще се почувства, ако разбере за какво се интересувате в момента и че не му вярвате?
а за загубените години- ами едва ли той насила ви е държал да сте с него....темата не мисля, че има някаква правна стойност, по-скоро морална...

Вие май не четете..... не е въпроса дали той ще остане с нас, т.к той иска.... въпроса е дали ние ще останем с него.... затова и не исках да се коментират неща, на които мястото не им е тук и затова зададох конкретно въпроса си. А вече етика , морал и т.н. ако исках мнения по въпроса щях да пиша във друг форум.
krasiva
Нов потребител

Мнениеот izymena » 27 Фев 2008, 21:49

krasiva написа:
katerinakuch написа:не смятам детето за проблем както беше написала.... така и не разбрах госпожица или госпожа......

г-жата също не смята че е проблем,но мъжете смятат,че някои даже смятат и собствените си деца за проблем..но това е друга обществена тема,бреме мила в тея тежки времена..несигурност и още едно чуждо гърло с което пък и трябва да се съобразяваш..Така си мислят мъжете,защото точно те посъветваха..
Иначе няма лошо,ако любовта е искрена и чиста,без лъжи и недомлъвки :)
izymena
Потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси