- Дата и час: 02 Яну 2025, 01:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно пълномощно
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
относно пълномощно
Здравейте, при мен възникна следният проблем.В момента тече процедура по узаконяване на парцел.Необходимо е `да се издаде пълномощно саамо на един от наследниците с цел по лесно да се комууникира пред община пред съд и т. н., въпросът ми е следният:Може ли да се пренебрегне в пълномощното един от наследниците понеже не иска да се разпишиВсички остаанали наслеедуници са се разписали само той отказва п онеже в момента ни атакува да му се препиши друг имот и неговата версия е че ако не му се препише въпросният имот той няма да се разпиши в пълномощното.Моля ви дайте ми конкретен отговор защото досега никой не може да отговори.Благодаря
- vaniela
- Нов потребител
Re: относно пълномощно
vaniela написа:Здравейте, при мен възникна следният проблем.В момента тече процедура по узаконяване на парцел.Необходимо е `да се издаде пълномощно саамо на един от наследниците с цел по лесно да се комууникира пред община пред съд и т. н., въпросът ми е следният:Може ли да се пренебрегне в пълномощното един от наследниците понеже не иска да се разпишиВсички остаанали наслеедуници са се разписали само той отказва п онеже в момента ни атакува да му се препиши друг имот и неговата версия е че ако не му се препише въпросният имот той няма да се разпиши в пълномощното.Моля ви дайте ми конкретен отговор защото досега никой не може да отговори.Благодаря
Какво значи да се пренебрегне?Щом не иска да се разпише , пълномощното няма сила за него , а ще важи само за тези , който са го подписали.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Добре разбрах, но впоследствие може ли да се узакони парцела без него?Или ако има друг изход пишете.
- vaniela
- Нов потребител
commander написа:Това дали ще се узаконява лично от всички съсобственици или чрез пълномощник е без значение ! Действията и на един касаят всички...
Само да допълня за яснота:
...."Действията и на един касаят всички", доколкото се отнася до отпочване на процедурата по изменение на плана за този имот. Стигне ли се до съобщаване - всички съсобственици следва да са уведомени, за да могат да подадат възражение в срока. Така че, единствената възможност да постигнете целта си е, след като чичото е надлежно уведомен да не подаде възражение в преклузивния срок.
-
Melly - Старши потребител
vaniela написа:Добре разбрах, но впоследствие може ли да се узакони парцела без него?Или ако има друг изход пишете.
Ето Ви един възможен изход:
Щом със сигурност узнаете, че чичото се е уведомил, заведете го някъде по-далеч на почивка и се постарайте да бъде зашеметен от преживяванията.....
УСПЕХ!
-
относно пълномощно
Да, нека преживеят приказни мигове, но обезателно СЛЕД ПОДПИСВАНЕ на съобщението
-
vaniela, отговорите на колегите ги няма в нито един учебник а, се извличат от закона след много практика но бъди сигурна, че ще ти свършат работа. Да не забравиш да ни уведомиш как е минала "почивката"!
-
iskrec - Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|