- Дата и час: 02 Яну 2025, 01:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
........
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Поли, тоя е болен. Тотално откачен. Само си губиш времето с него. Направо му трий насраното в тоя раздел (днес е размазал 45 "високопродуктивни" мнения из целия форум и това до обяд), пък другите модератори да си решават самостоятелно какво ще правят с него. ........
- neonato
- Потребител
Аз съм "за"
Това наистина е форум и който има време, желание, възможност и не на последно място - необходими знания - може да отговори! Но да се използват цветущи епитети, нападки и обидни квалификации е прекалено и е крайно време да се спре с толерирането на подобно аругантно поедение!
P.S. Нямам нищо против колегата spammer13.. мнението ми не е насочено персонално към него, а е провокирано от безпричинната агресия по принцип.
Това наистина е форум и който има време, желание, възможност и не на последно място - необходими знания - може да отговори! Но да се използват цветущи епитети, нападки и обидни квалификации е прекалено и е крайно време да се спре с толерирането на подобно аругантно поедение!
P.S. Нямам нищо против колегата spammer13.. мнението ми не е насочено персонално към него, а е провокирано от безпричинната агресия по принцип.
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
spammer13 написа:poli_g написа:Да разбирам ли, че предложението ми е прието?
.....
:Не бях ли ясен ?wink:
Колеги, ако позволите и аз да се включа, макар и след като сте стигнали до взаимно разбиране.
От правна страна:
За мен офертата на Poli_g е приета от Spammer 13, което означава, че е налице споразумение.
Поради изчерпване на спора, ЧЕСТИТО и на двама ви.
P.P. В случай, че неправилно съм тълкувала изявленията на страните, приемам критики.
Лек ден !
-
Melly - Старши потребител
spammer13 написа:mishi_83 написа: ........... аругантно поедение! .........
А освен за " ... аругантно поедение..." , ще вземете ли отношение по нахалното и просташко отношение и поведение на " питащите " или това не ви засяга ?! ...
А , вероятно , и не Ви е обидно ?! ...
Приемам забележката по отношение на правописа, тъй като в бързината вместо "о" съм написал "у".
Колкото до "нахалното и просташко..поведение" на "питащите" - в определени случаи съм вземал отношение, но никога не съм си позволявал буквално да се нахвърлям върху някого, независимо дали е имало причина
Но кой съм аз, за да Ви съдя, след като всичко е въпрос на елементарен избор на поведение
Сетих се за нещо на Алеко (ако не се лъжа): "Разни хора, разни идеали.."
Успех!!!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Ех , отдъхнах си ,най-после ,интелигентно и спокойно общуване!
Бъдете здрави...и не стряскайте потенциалните клиенти
Бъдете здрави...и не стряскайте потенциалните клиенти
Битието не определя ли съзнанието!?...Хайде ,де!
- stefka51
- Младши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|