- Дата и час: 02 Яну 2025, 02:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно мое обзвадеждане дадено на снаха ми за временно полз
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
относно мое обзвадеждане дадено на снаха ми за временно полз
можели да попитам като съм дала моя обзавеждане на снаха и брат ми като съм го закупила на мое име, и съм и м го дала за временно ползване и сега снаха решава да подаде молба за развод аз мотга ли да си взема някой мебел и който съм ги купила и съм ги дала за временно ползване като фактурите са в мен, брат ми няма нищо напротив аз си търся правото от снаха ми, за мойте неща тая има ли право да ми задържа багажа който съм го дала за временно ползване, мога ли да отида със съдиия изпълнител и да си взема багажа, можете ли да ми отговорите на този въпрос касае ме за моя багаж мисля че тя няма право да ми задържа моя багаж който съм го дала з авременно ползване и щом подава молба за развод казала на брат ми че не може да си вземе багажа а той е мой а на негово име няма нищо, можете ли да м отговорите или дадете съвет какво да направя трябва ли да подам жалба в съда за мойте вещи
- elvis_67
- Нов потребител
Като начало: когато пишете, ползайте от време-на време запетаи. Точките и новите изречения също не биха навредили...
А по въпроса Ви - можете да си търсите вещите. И да знаете: докато тръгнете със "съдиия изпълнител" да си ги взимате - ще мине доста време.
Успех!
А по въпроса Ви - можете да си търсите вещите. И да знаете: докато тръгнете със "съдиия изпълнител" да си ги взимате - ще мине доста време.
Успех!
- ch3oh
- Активен потребител
Re: относно мое обзвадеждане дадено на снаха ми за временно
elvis_67 написа:можели да попитам като съм дала моя обзавеждане на снаха и брат ми като съм го закупила на мое име, и съм и м го дала за временно ползване и сега снаха решава да подаде молба за развод аз мотга ли да си взема някой мебел и който съм ги купила и съм ги дала за временно ползване като фактурите са в мен, брат ми няма нищо напротив аз си търся правото от снаха ми, за мойте неща тая има ли право да ми задържа багажа който съм го дала за временно ползване, мога ли да отида със съдиия изпълнител и да си взема багажа, можете ли да ми отговорите на този въпрос касае ме за моя багаж мисля че тя няма право да ми задържа моя багаж който съм го дала з авременно ползване и щом подава молба за развод казала на брат ми че не може да си вземе багажа а той е мой а на негово име няма нищо, можете ли да м отговорите или дадете съвет какво да направя трябва ли да подам жалба в съда за мойте вещи
Снаха Ви няма право да задържа Вашите вещи и е длъжна при поискване от Ваша страна, да Ви ги върне.
- katerinakuch
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|