начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!

Мнениеот avenet » 28 Юли 2008, 13:00

Здравейте..разведена съм от 2001г. Дъщеря ми вече е на 14 години, а бившият ми съпруг отказва съгласие за задграничен паспорт. сега е приета във френската гимназия и вече е абсолютно наложително. Не е превеждал пари за издръжка абсолютно никакви, а аз даже не ги искам. Искам детето ми да може да пътува с мен на почивка, на нова година..при приятели..а сега и със съучениците си. Дайте ми съвет към кого да се обърна за помощ!
avenet
Нов потребител

Re: задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!

Мнениеот donna » 28 Юли 2008, 13:53

avenet написа:Здравейте..разведена съм от 2001г. Дъщеря ми вече е на 14 години, а бившият ми съпруг отказва съгласие за задграничен паспорт. сега е приета във френската гимназия и вече е абсолютно наложително. Не е превеждал пари за издръжка абсолютно никакви, а аз даже не ги искам. Искам детето ми да може да пътува с мен на почивка, на нова година..при приятели..а сега и със съучениците си. Дайте ми съвет към кого да се обърна за помощ!

Отговора ви е съдебно дело по чл.72 от СК ,малко късно сте се сетили ,защото делото изисква време ,дано сте от някой по малък град със съд с по малка натовареност ,тъй като делото не минава за ден два мин. 2 месеца са ви вързани в кърпа и дано бившия ви съпруг не обжалва.
donna
Старши потребител

Мнениеот avenet » 28 Юли 2008, 15:03

от гр.Варна съм. не ме притеснява срокът, тъй като търпя това отношение вече 8 години. Просто не познавам адвокат към който да се обърна..За мен е важно дъщеря ми да се чувства нормално сред съучениците си, а не да е ограничена ..На мен също не ми е лесно, тъй като пътувам често в чужбина и се налага да я оставям тук, при условие, че мога да си позволя да сме заедно.
avenet
Нов потребител

Назад към Семейни казуси