начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Как да намеря изход от безисходицата!?!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот m_petrova » 15 Ное 2008, 14:02

Преди години закупихме сграда със съпруга ми, в която оборудвах офиси където в момента работя с мой екип. От доста време взаимоотношенията със съпруга ми са обтегнати. Той не иска развод, нищо не предприема за нормализиране на взаимоотношенията, а напротив - тероризира ме!
Понеже нямаме друго жилище, бях му предложила, да напусна и да се преместя в сградата където са ми офисите. Отговора беше категоричен, ако ще го напускам, да напусна моментално и офисите. За толкова години семеен живот, даже бельото не трябвало да си взема, защото той го е избирал. Направо ще се побъркам, през цялото време съм работила и съм получавала добри доходи. Поела съм всички разходи на семейството, а излиза, че съм гола като пушка???
Мислила съм да наема жилище, офис и да се преместя. Но затова трябва време, в офисите имам оборудване, архиви, а заплахите бяха или веднага се изнасяш или ще потроша и унищожа всичко.
Сега си крутувам като пребито куче, принудена да се правя, че всичко е наред !!! Какво да направя??? не мога да живея така!!! Как мога да се защитя???
m_petrova
Нов потребител

Re: Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот donna » 15 Ное 2008, 14:32

Този офис как е закупен от двамата съпрузи или от някоя "фирма" която притежавате,тоест в качеството на търговци/та ,ако сте закупили офиса като търговци ,то какви по точно търговци сте спорад правната форма ,какви са ви дяловите участия и т.н./

Ако е закупен от вас като съпрузи ,то вс. придобито по време на брака е СИО...с изкл. придобито по дарение на единия съпруг или наследство ,що се отнася до принос то там се доказва след развода.
donna
Старши потребител

Re: Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот Гост. » 15 Ное 2008, 21:58

:roll: С риск да ме заличи модератора, ама наистина оставам без думи.
Добре, искате развод, имате толкова недвижимости/ сграда- офисИ/, получили сте заплаха от съпруга... и не сте се обърнали за съвет, консултация към адвокат?!?!
Днес е събота, но в понеделник преценете ангажиментите си и действайте.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси