начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

развод къде е по бързо

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

развод къде е по бързо

Мнениеот candylar » 16 Яну 2009, 14:42

Здравейте ,интересуват ме мнения и правни съвети по следния казус:
Сестра ми от 20 години живее в Канада със съпруга си българин.Бракът им е сключен в България преди 25 години имат голям син на 23 г. напълно самостоятелен.И български и канадски паспорти имат.Сега искат да се развеждат по взаимно съгласие имат имоти и в България и в Канада придобити по време на брака.Къде ще стане по-бързо и с по -малко разходи развода.
candylar
Нов потребител

Re: развод къде е по бързо

Мнениеот ivan_lawyer » 16 Яну 2009, 19:44

Платете 60 лева на адвокат за един час разговор и ще разберете към кого да се обърнете - дали към него или към негов колега, или да търсите друг.
Платените консултации са най-краткия път към уреждане на въпросите Ви.
Аз лично имам негативен опит от клиенти, които случайно са влезли в контакт, с мен, поради желанието им да не заплатят и минимума за проявената отзивчивост.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот punisher » 16 Яну 2009, 20:19

Платете 60 лева на адвокат за един час разговор и ще разберете към кого да се обърнете - дали към него или към негов колега, или да търсите друг.
Платените консултации са най-краткия път към уреждане на въпросите Ви.
Аз лично имам негативен опит от клиенти, които случайно са влезли в контакт, с мен, поради желанието им да не заплатят и минимума за проявената отзивчивост.

Колега,ей така ви харесвам.На всичко отгоре питащата е видиш ли трето лице,което иска да свърши нашата работа.Още по-наглото е това, че имат имоти в България ,и в Канада,а пък и по-евтино да мине на "сестричката".

Аз вече започнах по новата почасова консултация и сега съм още по-безпощадна.При това много повече негативизъм будят в мен точно такива като питащият,които дори не ги касае въпросният проблем.Това е нагласт.Все пак си има хора,учили 6г. и които се занимават точно с това.
punisher
Потребител

Мнениеот donchev » 16 Яну 2009, 20:36

Абе адвокатската професия не е като да продаваш сирене в бакалията. Как така ще плащат пари за консултация. :D
donchev
Потребител

Назад към Семейни казуси