начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Семеен казус

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Семеен казус

Мнениеот vanialaleva » 07 Сеп 2009, 22:44

Как да се откажа от родител (майка)? Знам,че звучи странно,но вече наистина нямам друг избор. :oops:
vanialaleva
Нов потребител

Re: Семеен казус

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2009, 23:11

vanialaleva написа:Как да се откажа от родител (майка)? Знам,че звучи странно,но вече наистина нямам друг избор. :oops:

Аз съм лошияТ :wink: вестоносец, само моля не ме убивайте- не става, няма начин.
Но, погледнато позитивно в бъдещето, когато навършите 18 ще сте свободна птичка.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот gudio » 08 Сеп 2009, 00:04

Човек, уви, не си избира родителите и (и аз бих си избрал Бил Гейтс за татко, ама :? )... много обидно за някои, но сигурно е, че не може да се откаже от тях. Може да се откаже от наследството им (ако предварително се погрижи да ги умори :oops: ), има "чалъм" да промени имената си, за да не е ясен произходът му точно от тях, но друго - попадаме в Айнщайнова хипотеза - ако заличиш родителите си, всъщност заличаваш и себе си - няма как да се появиш, ако нямаш именно тези родители, юридически също е така - да не говорим, че според Семейния кодекс дължиш издръжка на родителите си, когато са нетрудосособни. Няма да се повтарям (защото съм го писал в този форум), само ще спомена - като млад адвокат имах казус с момче, убило баща си - с ужас се сблъсках със суровото мнение на известен и понастоящем още по-известен съдия, който реагира така: "Абе, тоя к`ъв е, бе ?!! Ще убива баща си ?!! Че той от чреслата (туй библейски термин - Бай Гъдю своевременно се осведоми :wink: ) му излязъл, недоносче малко, та ще го убива, а ??? Жалко, че за непълнолетни няма смъртно наказание ( :shock: тогава си имаше см.нак. по принцип, но не и за непълнолетни - б.м. :oops: )... не бих се замислил да го пратя в "осма стая"... :evil:" . Туй за "осма стая", казаха ми, че било вероятно стаята за разстрел в Центр. затвор, ама не е сигурно. :cry:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот portokal » 08 Сеп 2009, 16:14

"Че той от чреслата (туй библейски термин - Бай Гъдю своевременно се осведоми :wink: ) му излязъл, недоносче малко, та ще го убива, а ???"
Мда, а хората, които разсъждават така, в много случаи са склонни да разсъждават още и така: вярно, поубил го малко, сгрешил човека, ама баща му е, от чреслата му излязъл, сигурно недоносчето и то не е било много читаво, та е имал причина да го убие... :oops: :oops: :oops:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Семейни казуси