начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

кражба на наследство от сестра, при смърт

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кражба на наследство от сестра, при смърт

Мнениеот bobolina1966 » 10 Окт 2009, 19:55

Моля, спешно да ми помогнете!Баща ми има втори брак от 35-40год.Той е с тежък инсулт от близо 10години.Жена му е починала преди няколко дни, като е оставила пари в банки, за които аз естествено не знам, нито колко са, нито в кои Банки.Нейната сестра взема от Общината, не знам по какъв начин, удостоверение за наследници, отива по Банките и изтегля всичко.Баща ми е оставен на произвола, добре, че съседите ми се обадиха.За мен това е кражба, тъй като той има право на по- голяма част от тези пари.По какъв начин мога да разбера: 1.Къде са били внесени парите?;2.Как мога да върна неговата част/на баща ми/- може ли да подам жалба до Прокуратурата?
bobolina1966
Нов потребител

Назад към Семейни казуси