Здравейте!
Нуждая се от помоща ви,но ще се върна малко в миналото.
Преди 16години заминах за Германия омъжиг се и се разведох там за техен поданик,но за съжаление тогава загубих правата над дъщеря ми.
След извесно време се омъжих повторно пак за Германец с надеждата че е достоен за моето наивно доверие,но уви згреших.
Преди 3 години бях се разделила с него и Немските закони пак ме настъпиха и замалко пак да изгубя сина си които се роди от вторият ми брак.
Върнах се с много унижения при съпругат ми,но с една мисъл да запазя синът ми.
Сега съм в България и синът ми е Български поданик.
Искам да сложа на психическият ни тормоз веднъж за винаги край,но се страхувам че Немските власти ще се намесят и ще ми отнемат сина макар да е вече Български поданик.
Въпросат ми е: Имали закон който ще защети синът ми и мен?
или да очаквам че историята от Асеновград ще се повтори и с мен?
Благодаря ви предварително за съветите ви!
С уважени от една разтревожена Майка
- Дата и час: 22 Дек 2024, 05:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
зов за помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: зов за помощ
Здравейте! Значи, относно въпроса Ви дали би могла да се повтори историята за случая от Асеновград, да би могла, ако родителските права над сина Ви бъдат присъдени на мъжа Ви и той реши да си го върне чрез съдия - изпълнител, или ако Вие без съгласието на съпруга си сте напуснали страната със сина си!
- nk7702n
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|