начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

зов за помощ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

зов за помощ

Мнениеот milena36 » 23 Юли 2010, 09:42

Здравейте!
Нуждая се от помоща ви,но ще се върна малко в миналото.
Преди 16години заминах за Германия омъжиг се и се разведох там за техен поданик,но за съжаление тогава загубих правата над дъщеря ми.
След извесно време се омъжих повторно пак за Германец с надеждата че е достоен за моето наивно доверие,но уви згреших.
Преди 3 години бях се разделила с него и Немските закони пак ме настъпиха и замалко пак да изгубя сина си които се роди от вторият ми брак.
Върнах се с много унижения при съпругат ми,но с една мисъл да запазя синът ми.
Сега съм в България и синът ми е Български поданик.
Искам да сложа на психическият ни тормоз веднъж за винаги край,но се страхувам че Немските власти ще се намесят и ще ми отнемат сина макар да е вече Български поданик.
Въпросат ми е: Имали закон който ще защети синът ми и мен?
или да очаквам че историята от Асеновград ще се повтори и с мен?
Благодаря ви предварително за съветите ви!
С уважени от една разтревожена Майка
milena36
Нов потребител

Re: зов за помощ

Мнениеот nk7702n » 23 Юли 2010, 10:08

Здравейте! Значи, относно въпроса Ви дали би могла да се повтори историята за случая от Асеновград, да би могла, ако родителските права над сина Ви бъдат присъдени на мъжа Ви и той реши да си го върне чрез съдия - изпълнител, или ако Вие без съгласието на съпруга си сте напуснали страната със сина си!
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси