начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

брат ми не може да вижда сина си!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

брат ми не може да вижда сина си!

Мнениеот kideval » 12 Ное 2010, 12:35

Здравейте,
пиша ви във връзка с казус относно моя брат.
От година и половина е женен има дете на 10м. С жена си живееха в апартамент на родителите ни ,брат ми задоволяваше абсолютно всеки каприз на жена си,не е лишавал детето от абсолютно нищо,но непрекуснатата намеса на родителите на жена му в личничия им живот,го накара да и направи забележка,че тя е женана за него,а не за майка си..която почти денонощно стоеше при тях..на гости...Казвам "забележка",защото не е имало скандали,никога не и е посягал,а просто я помоли да се вижда с майка си,но това да не става в апартамента им.
На следващия ден брат ми отива на работа...прибира се и заварва домът празен-няма ги жена му,детето им,както и част от уредите и мебелите им.Жена му решила да се изнесе при родителите си,при които меко казано няма добри условия за отглеждане на дете(парното не се включва,няма топла вода... самото семейство е държано от бащата под много строг контрол).Брат ми отива веднага до апартамента,където е жена му с детето с настояване да види СОБСТВЕНИЯ СИ СИН!,но не му отваряли вратата и му казали ,че няма да го вижда,когато той иска,а когато те преценят...и така снаха ми и майка и продължават да не дават на брат ми да види сина си!

Какво може да направи той в този случай,за да вижда детето си?
kideval
Нов потребител

Re: брат ми не може да вижда сина си!

Мнениеот Pause » 13 Ное 2010, 16:52

Хубаво е да ,се анализира състоянието на брака при адвокат.Понеже СК дава възможност както е в случая да се постигне споразумение за брачната връзка Чл127 СК .Но това е като възможност и за вещите които е взела съпругата му смятам, че е неправомерно понеже принципно се осъществява от двамата съпрузи съвместно Чл24ал2 СК :D ден.
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси