начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

Имам въпрос свързан с неплатена издръжка.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам въпрос свързан с неплатена издръжка.

Мнениеот konars1 » 20 Юли 2011, 01:13

Здравейте нужна ми е помоща ви . Майка ми и баща ми са разведени от 1993 година тогава ние сме били с брат ми на 2 и на 3 години , присъдени сме на майка ми баща ми е осъден да плаща 70 лева месечно за 2 ма ни , но до сегашна дата той не е дал нито една издръжка , той е сключил втори брак още същата година след развода с майка ми. Ние сега сме студенти 2 ра и 3 та година имаме ли право за всичките тези години баща ни да ни изплати тази издръжка и какъв е реда и ако има такава възможност какво трябва да направим . И ако влезе това в съда можели да се направи запор да прехвърли имота си на преродения ми брат и жена му ?
konars1
Нов потребител

Re: Имам въпрос свързан с неплатена издръжка.

Мнениеот Pause » 20 Юли 2011, 11:30

Това е ,отделен вид издръжка.
Навярно имате впредвид, еднокръвен брат не прероден.Отделно се води осъдителен иск по 144СК.Относно обезпечението ,можете да подадете молба ако е застрашено материалното ви право от реализирането на принудително изпълнение.
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси