начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

Родителски права - чужбина - пълномощно

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права - чужбина - пълномощно

Мнениеот rumpenshtilken » 14 Авг 2011, 21:19

Привет на всички. Въпросът ми се отнася за следното :
Родителските права върху синът ми, който в момента е на 7 год. са присъдени на майка му, където и живее детето ни. Съдът на 2-ра инстанция реши детето да е при мен всяка 2-ра и 4-та събота и неделя от месеца. Всичко от няколко години се спазва, както и издръжката е редовно плащана от моя страна.
Скоро ми предстои пътуване в чужбина за около 6 месеца и след това работата ми е свързана с пътувания по цял свят за по няколко месеца. Иска ми се моите родители да имат възможност да взимат синът ми по установеният от съда ред. Как може да стане това по законно установения ред? Какво трябва да направя аз от моя страна преди да замина?
Благодаря предварително на всички отзовали се.
rumpenshtilken
Младши потребител

Назад към Семейни казуси