начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

дело за издръжка и попечителство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дело за издръжка и попечителство

Мнениеот markovich » 26 Авг 2013, 14:39

ЗДРАВЕЙТЕ!НОВА СЪМ В ТОЗИ ФОРУМ И БИХ ИСКАЛА ДА ПОЛУЧА НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ И ВЗАИМОПОМОЩ КАК ДА ДЕЙСТВАМ В МОЯ СЛУЧАЙ.СТАВА ВЪПРОС ЗА СЛЕДНОТО НЕЩО ИМАМ ДЕТЕ НА 6 ГОДИНИ С БАЩАТА НЕ СМЕ СКЛЮЧВАЛИ ГРАЖДАНСКИ БРАК,ДЕТЕТО СЕ ВОДИ НА НЕГОВО ИМЕ,КОГАТО ТО БЕШЕ НА ЕДНА ГОДИНА И ОСЕМ МЕСЕЦА ТОЙ ЗАМИНА ДА РАБОТИ В ЧУЖБИНА И ВЕЧЕ ОТ 5 ГОДИНИ НЕ СЕ Е ВРЪЩАЛ В БЪЛГАРИЯ И НЕ Е ВИЖДАЛ ДЕТЕТО СИ,ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ НЕ Е ИЗПРАЩАЛ НИЩО КАТО ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ДЕТЕТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ТАКА,ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕТО СИ ИЗГОТВИХМЕ ПРИ НОТАРИУС ПЪЛНОМОЩНО ЗА ИЗДАВАНЕ НА ПАСПОРТ НА ДЕТЕТО И ДЕКЛАРАЦИЯ,С КОЯТО ТОЙ ДАВА СЪГЛАСИЕТО СИ АЗ ДА ГО ИЗВЕЖДАМ ИЗВЪН СТАНАТА,ТАЗИ ГОДИНА 2013 ПАСПОРТА НА ДЕТЕТО ИЗТЕЧЕ И ОТ МВР ОТКАЗВАТ ДА МИ ИЗДАДАТ НОВ ПАСПОРТ ТЪЙ КАТО В ПЪЛНОМОЩНОТО НЕ Е ПОСОЧЕНО,ЧЕ Е БЕЗСРОЧНО И МОЖЕЛО БАШАТА ВЕЧЕ ДА НЕ Е СЪГЛАСЕН,ЗАЩОТО СА МИНАЛИ 5 ГОДИНИ ОТ ИЗДАВАНЕТО НА ПЪЛНОМОЩНОТО-А АЗ ДО КОЛКОТО ЗНАМ ЕДНО ПЪЛНОМОЩНО Е ВАЛИДНО НДО ИЗРИЧНОТО МУ ОТТЕГЛЯНЕ,АКО НЕ Е ПОСОЧЕН СРОК!ИСКАМ ПОМОЩ КАК МОГА ДА ЗАВЕДА ДЕЛО ЗА ИЗДРЪЖКА И ЗА ПЪЛНИ ПРАВА НАД ДЕТЕТО МИ БЕЗ ДА СЕ ИСКА СЪГЛАСИЕ И РАЗРЕШЕНИЕ ОТ БАЩАТА,КОЙТО ТАКА И ТАКА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДЕТЕТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,Е ТОЙ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ КАК МОГА ДА ИЗВАДЯ НОВ ПАСПОРТ,КАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЕДЕ ТОВА ДЕЛО ЗА ИЗДРЪЖКА И Т.Н. ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА,АКО ПОЛУЧА НЯКАкъв СЪВЕТ И КАК ДА ДЕЙСТВАМ.
markovich
Нов потребител

Re: дело за издръжка и попечителство

Мнениеот boiko_62 » 26 Авг 2013, 15:36

трябва да се отиде при адвокат, който да ви помогне
boiko_62
Потребител

Назад към Семейни казуси