начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

osinoviavane

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: osinoviavane

Мнениеот tara 1 » 21 Апр 2005, 09:50

as ve4e pisah 4e imam edno osinoveno detenze /taka nare4enoto otvoreno osinoviavane/.
osinovih go samo as sastoto saprugat mi e 4usdenez i sa 4usdenzi edno osinoviavane v bg e slojno i prodaljava dalgo.tova osinoviavane bese predi 2 god. po staria sakon.saprugat mi sega ste go osinovi sasto.

sega iskam da si osinovia oste edno detenze,no mi pisahte 4e ve4e e nevasmojno da si osinovia direktno ot maikata kakto parvia pat,koeto osinoviavane sa men e po-lesno vapreki 4e niamam nisto protiv da si osinovia i ot dom maika i dete.

pisahte mi 4e e vasmojno saprugat mi da priposnae deteto /stava vapros sa predstoiastoto osinoviavane/ vapreki 4e e 4usdenez.
pri parvoto osinoviavane moiat advokat mi kasa,4e mnogo deza sa isneseni isvan stranata po tosi na4in i e vasmojno da imame problemi.
imeno poradi tova vi sadadoh niakolko vaprosa:
-prodaljava li dalgo priposnavaneto i otstapvaneto na roditelskite prava i moje li tasi prozedura da se dviji samo ot advokat?
-ste mojeme li sled tova da isleseme isvan stranata /nie jiveeme v 4usbina/?
-moga li sled otstapvaneto na roditelskite prava vednaga i as da go osinovia?
iskam da snaia dali moga da ras4itam na tosi vid osinoviavane,i 4e niama da imam problemi.
tova e Galina nadiavam se da mojes da mi pomognes
tara 1

Мнениеот tara 1 » 21 Апр 2005, 09:57

sajeliavam 4e ne moga da vi otgovoria na tosi vapros sastoto ne sam kompitentna.vie triabva da napisete vaprosa si v nova tema i da bade poblekuvano.togava predpolagam ste se nameriat kompitentni advokati koito ste vi otgovoriat i posavetvat.
pri moeto osinoviavane snaia 4e se sapasva v saveta akta sa rajdane i sled kato e minalo deloto se vadi nov akt sa rajdane.moje bi triabva da popitate tam.i as ne snaia.sajaliavam.
tara 1

Мнениеот ivan 81 » 09 Май 2005, 18:55

zdraveite az sam vav francia i edni moi priateli francyzi iskat da si osinoviat dete ot b-a no da e malko kakvo triabva da napraviat i kak 6te nai barzo da preodoleiat formalnostite ,i evntyalnite balgarski lo6otii
ivan 81

Мнениеот Галина » 11 Май 2005, 19:21

Ами просто изчети всичко написано до тук!
Галина

Мнениеот Хари » 11 Май 2005, 22:52

Към г-н Златев -опитайте в "Искрено и лично по БТВ,много хора откриха близките си по този начин! Успех!
Хари

Мнениеот детелинка28 » 26 Май 2005, 12:32

Обърнете се към отдел ,,Закрила на детето" при дирекция ,,Социално подпомагане". Там ще Ви изяснят процедурата по осиновяването, както и необходимите документи, които следва да подготвите. В случай, че действително желаете да осиновите дете е необходимо е да подадетеследните документи:
1. заявление за кандидат осиновител/ бланка по образец/.
2. свидетелство за съдимост- на Вас и съпруга Ви/ ако сте семейна/
3. документ, че не сте лишени от родителски права за всеки от кандидат- осиновителите
4. документи за доходи;
5. документ, че срещу Вас няма образувано производство за умишлено престъплемие от общ характер
6. медицинско, удостоверяващо липсата на венерически заболявания, СПИН и др.
7. препоръки
8. декларация за съгласие за сътрудничество с дирекция ,,Социално подпомагане"
9. копие от удостоверение за сключен граждански брак
детелинка28

Мнениеот Жоро » 27 Май 2005, 11:30

НЕ
Жоро

Мнениеот anonimen » 03 Юни 2005, 10:03

sdravei joro kakvo iskas da kajes s tova ne
anonimen

Мнениеот AnGeLLyKa » 06 Юни 2005, 20:12

Zdraveite na vsichki sled kato prochetoh cqlata tema taka i ne namerih otgovor po moq problem.Az imam veche osinovena sestra vsichki dela i t.n. minaha otdavna samo che idvat i sledvashtite problemi...za tainata na osinovqvaneto i kleveti po povod samoto osinovqvane!!!Kakvo moga da napravq az i maika ni pri nalichie na takiva problemi i zakona zashtitava li osinovitelite v takiva slojni situacii pri puskane na neverni sluhove vyv vryzka s osinovqvaneto na sestra mi, kakto i ima li nachin da se razreshi problema i bez dela?Mnogo sym obyrkana zashtoto edva li ne vseki moment meje da ni se navlekyt ogromni semeini problemi prichineni ot nedobrojelatelni hora...
AnGeLLyKa

Мнениеот svoboda » 11 Юни 2005, 18:51

ZDRAVEITE RUMEN,

PISA VI ZASTOTO SAM TOCHNO VAV VASHIA SLUCHAI - I AZ SAM OSINOVENA PREDI 36 GODINI/SAGA SAM NA 37 I KAKTO VAS BIH ISKALA PONE DA ZARNA TAZI KOIATO ME E RODILA BEZ NOKAKVO LOCHO NAMERENIE - NAPROTIV.... I AZ KATO VAS SAM V TAZI SLOJNA SITUAZIA I NE ZNAI KAKVO DA PREDPRIEMA. AKO IMATE NIAKVA INFORMAZIA STE VI BUDA BLAGODARNA DA MI JA DADETE. RAZBIRA SE I ZA MEN STE VAJI SASTOTO.

POZDRAVI I CURAJ V TARSENETO
SVOBODA
svoboda

Предишна

Назад към Семейни казуси