начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

може ли чузденец да препознае балг. дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: може ли чузденец да препознае балг. дете

Мнениеот Галина » 06 Юни 2005, 18:51

Според мен питащия получи достатъчно безплатна консултация.Така,че колеги уважавайте труда си !
Галина

Re: може ли чузденец да препознае балг. дете

Мнениеот anonimen » 08 Юни 2005, 11:18

da i as sam blagodarna sa tasi informazia.estestveno 4e ste saangajiram advokat no v momenta ne sam v bg i satova se obarnah s vaprosite si kam foruma a sa sajalenie ne vsi4ki advokati imat opit i sa saposnati s preposnavaneto i horata koito saangajirah v bg da se dopitat do advokati polu4iha nekompetentna informazia i satova oste vednaj blagodaria.
galina ne sadadoh vaprosa s zel besplatna konsultazia a satova 4e ima nekompitentni advokati a ako sam v bg viarvai mi s goliamo udovolstvie bih si platila.
anonimen

Предишна

Назад към Семейни казуси