- Дата и час: 19 Дек 2024, 22:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво да предадем на децата си, ако нямаме ценностите!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравей, не съм адвокат, но съм баща който мина през цялата тази помия наречена развод и затова си позволявам да ти дам някой съвет от човешка гледна точка. Наистина ти желая успех дано успееш да се пребориш за децата, но ще е много трудно. Освен адвокат има и изготвяне на социален доклад от службата за закрила на детето. Този доклад е много важен за съда, изисквай да бъде изготвен обективно. Каквото и да стане се срещай с децата си регламентирано и нерегламентирано. По време на делото ми имаше един период в който за около 3 месеца не ми се позволяваше да видя малкия ми син. Аз ходих в яслата говорих с директорката и другия персонал на яслата /излязоха много добри и разбрани хора/, та тези хора ми позволяваха да се видя със синът ми за по няколко минути. Ако съдът предостави родителските права на майката искай възможно по - дълъг период на лични контакти. Ако сега децата са малки те ще порастнат и тогава нещата могат да се обърнат в твоя полза. Желая ти успех в съдебната зала и в живота.
- miroslavandr
- Младши потребител
Благодаря
Благодаря на всички за мненията и съветите, които сте ми дали. Благодаря най вече на Лютя, които ми обърна най голямо внимание. На седми имам дело, което ще изгубя, имам впредвид че няма да е в моя полза. Призовавам ви да не се карате или обиждате затова че има различие в мненията Ви. Именно от различието се ражда правилното. Искренно се надявам да има ден в които башата да не бъде дискриминиран. Но не мисля че това ще стане докато има хора, които мечтаят за "мръсното куче". Желая на всички успех. Лют ти ми помогна истински. Искренно ти желая УСПЕХ. Малко са хората с морал. Благодаря.
- emokosara
- Младши потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|