- Дата и час: 02 Яну 2025, 02:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помогнете ми със съвет жена ми ОТВЛЕЧЕ ДЕТЕНЦЕТО НИ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
мерси за разбирането стигна се до развитие не чрез МВР а прокуратурата и защита правата на детето . Когато обичаш някого бори се докрай и ще спечелиш . БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ
- denis888
- Нов потребител
Помогнете ми със съвет жена ми ОТВЛЕЧЕ ДЕТЕНЦЕТО НИ
Здравейте,
Живея с човек на когото жена му е отвлякла децата преди 3 г.
Оттогава е ходене по мъките, защото държавата не си мърда пръста.
При раздялата им, жена му подава молба за развод, но не се явява в залата, защото излиза от страната с фалшива декларация.
Този баща на 2 дъщери оттогава не ги е виждал и не ги е чувал. Едната вчера имаше и рожден ден.
И това не е единичен случай.
Човека не е тормозил нито жена си, нито децата си. Напротив какво ли не е правил за да им осигури повече от нормален живот.
Живея с човек на когото жена му е отвлякла децата преди 3 г.
Оттогава е ходене по мъките, защото държавата не си мърда пръста.
При раздялата им, жена му подава молба за развод, но не се явява в залата, защото излиза от страната с фалшива декларация.
Този баща на 2 дъщери оттогава не ги е виждал и не ги е чувал. Едната вчера имаше и рожден ден.
И това не е единичен случай.
Човека не е тормозил нито жена си, нито децата си. Напротив какво ли не е правил за да им осигури повече от нормален живот.
- IvelPetk
- Нов потребител
Molia otgovorete mi.Az imam podoben problem
Zdraveite. Az imam podoben problem. Predi vreme gena mi otvleche deteto mi i go otvede v chugbina, no s tazi razlika, si izvadi falschivo med. svidetelstvo, che ug sam ya bil. Az ne vzeh nikavi merki, a e triabvalo, za koeo sega sagaljavam. Iskam da vi dam sledniat savet:
1. Uvedomete nezabavno poliziata i INTERPOL -che deteto Vi e izcheznalo- taka deteto ne moge da bade otvedeno zad graniza, saprugata Vi nosi otgovornost za otvlichane na dete, a ako imam zamesen drug mag, malko ste se pozamisli dali iska da stane sauchastnik na prestaplenie.
2. Uvedomete Televiziata
3. Svargete se s fondazii za otvlecheni deza
Zapomnete NIKOI NIAMA PRAVO; DORI MAIKATA NA EDNO DETE DA VI LISCHAVA OT PRAVOTO DA GO VIGDATE
ako gelaete pischete mi na e-mail:emilpavlovski@abv.bg
1. Uvedomete nezabavno poliziata i INTERPOL -che deteto Vi e izcheznalo- taka deteto ne moge da bade otvedeno zad graniza, saprugata Vi nosi otgovornost za otvlichane na dete, a ako imam zamesen drug mag, malko ste se pozamisli dali iska da stane sauchastnik na prestaplenie.
2. Uvedomete Televiziata
3. Svargete se s fondazii za otvlecheni deza
Zapomnete NIKOI NIAMA PRAVO; DORI MAIKATA NA EDNO DETE DA VI LISCHAVA OT PRAVOTO DA GO VIGDATE
ako gelaete pischete mi na e-mail:emilpavlovski@abv.bg
- emilpavlovski
- Нов потребител
denis888 написа:издирване ще пусна не да търсят нея а детето . моето питане беше имам ли право да пусна молба за издирване , защото това че тя е казала че са добре не е гаранция че го казва по свое желание и има ли това право да отнеме детето , благодаря Ви хора че все пак ми дадохте мнението си и ми помогнахте , трудно е да загубиш без причина любимите си хора ние детето го чакахме 7 години след брака , жена ми прекара трудна бременност детето се роди преждевременно и беше 1 месец в кувьоз , всяка година кара пневмонии има нарушено зрение тази година трябва да му се прави операция за коригиране, ако не ги обичах нямаше да искам помощ, макар че след това нещо не бих простил на жена си и няма да спра да си обичам детето и ще се боря докраи за него .
Ами вие как мислите, отвлякъл ли ги е някой - вие най добре следва да знаете! Как е минал последния месец в съжителството ви, имали ли сте конфликти, обидил ли сте я с нещо... И после кой и за какво ще я отвлича нея и детето. Ако е за отвличане на дете тя за какво им е!? И обратното ... Какво могат да спечелят от това? Пари ли имате, като заможен ли сте извистен в обществото? Имате ли врагове (семейни, лични, професионални). Кой друг ще знае тези неща освен вие?!
Познавате си и личните отношения и положението, помислете сам най-напред и сигурно ще ви се изяснят нещата.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Обръщам се към Денис 888 и Емил Павловски - ако не е тайна, от кои градове сте двамата? Тази постановка ми е много позната.
- anto08
- Нов потребител
Re: Помогнете ми със съвет жена ми ОТВЛЕЧЕ ДЕТЕНЦЕТО НИ
[/quote]Дядо Стефчо написа:Ако мъжете се грижеха за жените си така, както се грижат за колите си, нямаше да има разводи
Здравейте. Относно колите също са харчлък както жените но при мен не е така защото нямам кола . При мен нещата взеха разък завой и след собствено издирване и проучване стигнах до детето си . След като 50 дена ходих по мъките в крайна сметка открих къде се е "покрила" жена ми с детето. И както ми писа една "дама" тук че си го заслужавам така да е но не го е заслужило детето ми . Жена ми се намира в друг град , живее под наем с любовник(бивш затворник).Избрала е в 1 стая 3Х3 вместо семейно жилище (72кв.м.) , по нейни думи за детето това е по добре от това което аз и предложих , по добре е един бивш затворник който е по голям от нея с 8 години да си ляга на 1 легло с моето дете което е на 4год. и 3мес. . Е сега детето е при мен а след делото където реши Темида , надявам се на това , че тя си избра този път и тази връзка да ми помогнат за да мога да си прибера и след делото детето . КОГАТО ОБИЧАШ НЕЩО БОРИ СЕ ЗА НЕГО ДО КРАЙ. Нищо не струва толкова колкото обичта на и към децата ни . Благодаря на всички който писаха и който ми дадоха кураж, а на тези който се опитват да хулят хората преди да знаят за болката им по добре си избивайте комплексите някъде другаде примерно при професор Вучков . Успех на всички
- denis888
- Нов потребител
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|