начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Мнениеот miros84 » 11 Мар 2010, 22:04

Активирах.
miros84
Младши потребител

Re: Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Мнениеот natalia2003 » 19 Апр 2010, 23:54

poli_g написа:Сега... аз и за това чаках да видя как ще се развие дискусията. Напоследък и аз ставам егоист, казват модерно е ...

Госпожо, свържете се веднага с адвокат в Испания- консултация с него за завеждане на дело.... че това с брака май няма да е единствено. Едва, когато се сдобиете със съдебен акт от там във ваша полза( няма да казвам какъв, ще ме допълнят), и като се попрочетат разни регламенти( ама ще съм тотален егоист! и ще спестя) идвате у нас- право в Министерство на Правосъдието.
Те си знаят работата.

Проблемите с тези декларации- съгласия са у нас и не са толкова ( ако ли изобщо в този миг са)на влизане в страната ни! А на излизане. Условно...
Останалата част от отговорът все някой, който няма работа, ще обясни.

п.п. Детето ви го няма, а вие се пилеете по форуми. :?:

искам да ви пиша лично
natalia2003
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси