poli_g написа:Ясно ти е, че на този ти въпрос би могла да отговори само Министър Тачева.
Да ти приличам на нея?!?
Жокер: защото ДСИ му се водят служители
|
|
poli_g написа:Ясно ти е, че на този ти въпрос би могла да отговори само Министър Тачева.
Да ти приличам на нея?!?
gudio написа::wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза"
gudio написа::wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза"
sarbijanac написа:gudio написа::wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза"
Интересно пък ти защо взимаш отношение,след като смяташ,че всичко,което е станало е в рамките на нормалното ?
gudio написа:Тебе, к`во - яд те е, че има инакомислещи или... че въпруки усилията ти с Иванчо са останали СИ все още да шават из форума
целенасоченото причиняване на болка и страдания
gudio написа:Стига вече измишльотини - някой видя ли да бият децата ?
Аз обаче видах таткото да раздава крошета на някакви жени и да пехливанства доста успешно с полицаите
jiji2 написа:Чета дискусията и се чудя: защо никой не говори за насилието, което бащата на децата упражнява срещу тях като им промива мозъците и ги настройва срещу майка им. Гледам по разни репортажи как момченцето говори пред камера в скута на баща си. Бащата го пита: я, кажи какво прави мама? Пие водка- отговаря детето. А като пие, какво прави?- пита бащата. Прави глупости - отговаря детето. Извинете ме, но ако един баща разбива авторитета на майката в съзнанието на едно дете, това за мен е престъпление. Престъпление е, да настройваш умишлено децата си срещу другия родител. Това е един бумеранг, който в един момент може да се върне към теб със страшна сила. Не е първия случай, в който разделени родители използват децата си за отмъщение на другия. Децата са толкова податливи, толкова лесно се манипулират. Всички, които имаме деца, знаем за какво става въпрос. И смятам, че този, който се възползва от тази детска наивност и психика, точно той е престъпника. Две години (времето през което децата са били отвлечени от бащата) са напълно достатъчни той да им набие в главите колко е лоша майка им, че е алкохоличка и прави глупости и т.н. В това се е включила и баба им по бащина линия... Е, защо тези деца да не им повярват... Защо сега да не изпитват страх от майка си? Но, не трябва ли на тези деца да се даде шанс сами да си изградят оношение към майка си - да поживеят с нея и сами да решат дали е лоша???
Аз също съм разведена и сама отглеждах детето си. Моите родители непрекъснато правеха опити да сриват авторитета на "онзи". Водих война с тях да не говорят нищо против бащата в присъствие на детето ми, защото то се травмира. В 8-ми клас, една пролетна вакация събуждайки се сутринта, още едва отворил очи, синът ми ми зададе въпрос: Мамо, аз мога ли да отида да видя тати? А "тати" живееше на другия край на света. Беше емигрирал още преди 1989 г. И как се чувствах аз - какво решение трябваше да взема? Разбира се, че разреших на детето да се види с баща си. Нещо повече - сама му организирах пътуването. И после то само се прибра ... И после - имаше едни нормални отношения - пътуваше, връщаше се... Завърши там университет и сега работи там и живее с баща си. Защото намери реализацията си там. Ако може да се намери работа за него тук - ще е тук.
И последно - не знам колко са гледали днес репортажа от полската телевизия и интервю с майката и детето. Видях едно усмихнато момиченце, една нормална майка, един прекрасен дом... Детето изглеждаше щастливо и доволно, и както каза майката - вече си е възстановило полския и си общуват напълно нормално.
Така че -КОЙ ПРИЧИНИ ТОВА НА ДЕЦАТА?
И още нещо - НИКОГА НЕ ДАВАЙ НЕПОИСКАНО ДОБРО. Не знаем нито какъв е бащата, нито каква е майката. Гледаме поръчкови репортажи - оказало се, че бащата извикал телевизията и естествено - трябва да направи цирк... Показаха по полската телевизия как е отхапал бузата на жената. Това нормално ли е? Ако той беше нормален човек - имаше хиляди други опции да се реши въпроса с децата. Той е избрал войната. НО НЯМА ИСТИНСКА МАЙКА, КОЯТО ДА НЕ СЕ БОРИ ЗА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕТИТЕ Й ДЕЦА. АКО АЗ БЯХ НА НЕЙНОТО МЯСТО - ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧВА!!!! Ама пищяли децата, ама викали и се дърпали... Как няма, като бащата е изградил в тяхното съзнание майката-чудовище? Психолозите са много добре запознати как става това!
Знам, че ще предизвикам остра реакция в много от вас. Но искам да се замислите, преди да предприемате някакви действия - знаете ли какво е направил бащата, знаете ли какво е направила майката, познавате ли тези хора и как те се грижат за децата си? Забравете, че майката била полякиня, не се влияйте и от мнението на бащата за нея. Бъдете обективни! Дайте шанс на децата да бъдат и с другия родител. Защото още една година откъсване и зомбиране - те съвсем ще са осакатени и ще бъдат като сираци - без майка, и без нормален баща, на който да му пука за тяхната психика, а не за неговите амбиции....
daniela2008 написа: На мен също ми стана безкрайно интересно защо чак сега ,когато майката е предприела действия за връщането на децата , бащата се е сетил че тя е такава или онакава? Ами щом са и полски граждани , защо този баща още преди време не е завел дело за родителските права още в самата Полша, щом майката била еди каква си ? А направо ги взима и тръгва и сега циркове , митинги, и травми, и думи, и обиди ? Ако всичко беше точно така, както той твърди , той защо е бездействал толкова време?
REVOLUTION на 01 Юни 2009 08:45 am
Айде стига с това отвличане.Стана ясно , че фактически отвличане няма , защото бащата има нотариално заверено пълномощно да извежда децата от Полша.Става дума за съдебна грешка , допусната поради опущение на адвокатите и/или бащата да представят този документ.Както и да е , вече решението на БГ съда е влезнало в сила , не може да се атакува и трябва да се изпълни , но все пак да се говори за отвличане е меко казано грешно.
По-нататък имаме едно незаконосъобразно изпълнение , превърнало се във фарс , поради лоша организация на държавните институции.Поредица от груби грешки , еманация на които е упражняването на насилие от 3л(т.нар. рускиня) върху детето.Тя няма каквото и да е право да отнема детето и действията й съставляват престъпление.Това е!Оттук нататък бащата трябва да се бори в съда.
fani_i на 01 Юни 2009 09:05 am
всички тук сме наясно, че по всяка вероятност и двамата родители безогледно са намесили във войната собствените си деца, че манипулациите са напълно възможни и т.н. въпроси, касаещи по същество отношенията родители-деца в конкретния случай - виждаме го почти ежедневно в практиката си и не считам, че колегите, списвали по темата, са толкова наивни, та да не отчитат това - видно и от самите постове.
Но не това е предметът на обсъждане - нито кой от родителите да упражнява родителските права, нито кой е по-добър и т.н., освен това самото производство няма за предмет тези въпроси.
Предметът е главно НАЧИНЪТ на принудително изпълнение, който видяхме, както и са ли били налице основанията по Хагската конвенция за отказ - всичко това през призмата на процесуалната дейност на съда по събирането, обсъждането и преценката на доказателствата, довела до постановяване на крайния съдебен акт - чисто процесуални въпроси, чието решаване по конкретния начин обаче пряко формира последиците, на които бяхме свидетели.
jiji2 каза:
Гледаме поръчкови репортажи - оказало се, че бащата извикал телевизията и естествено - трябва да направи цирк... Показаха по полската телевизия как е отхапал бузата на жената.
daniela2008 каза:
На мен също ми стана безкрайно интересно защо чак сега ,когато майката е предприела действия за връщането на децата , бащата се е сетил че тя е такава или онакава?
gudio написа:Защото е "Булгар-Булгар !" Даваха го днес по Нова ТВ - не му бил трябвал по делата адвокат, не бил ползвал такъв ( може пък тук в "Лекс"-а да е понечил да пита, ама сте го напъдили ). "Язе нема да ги дам дЕцата, а да видим как они че ми ги `земат !"
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта