начало

Подробно и без нюанси, вместо дискретно и сдържано – ЕСПЧ осъди България заради съобщение на прокуратурата Подробно и без нюанси, вместо дискретно и сдържано – ЕСПЧ осъди България заради съобщение на прокуратурата

Тази семейна история... нормална ли е?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Тази семейна история... нормална ли е?

Мнениеот gudio » 31 Май 2009, 20:14

poli_g написа:Ясно ти е, че на този ти въпрос би могла да отговори само Министър Тачева.
Да ти приличам на нея?!? 8)

Жокер: защото ДСИ му се водят служители :wink:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 31 Май 2009, 21:39

Предлагам дискусиите по темата да спрат.Нищо не може да се направи явно.Срещу бащата и справедливостта са :МП,Две съдебни решения,един ЧСИ и Агенция за закрила на детето.

Само се огледайте и вижте къде живеем,пък тогава си задавайте риторични въпроси,на който едва ли някой някога ще отговори.
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот plamen_penev » 31 Май 2009, 22:05

Не е сигурно sarbijanac! Можем поне да опитаме... Утре в Пловдив щяло да има подписка. Смятам да я намеря и да говоря с хората... Да им разкажа за това което си говорихме тук. Ще ми се да имам повечко данни от тук. Ще ми се да имам конкретни идеи, а такива бяха дадени. Можем да помагаме заедно с идеи и съпричастност! Това не е обидно за адвокатите му... Аз мисля че човекът е правия, а полякинята не! И не защото съм националист. Просто не ми хареса "вътрешното убеждение" на съда предвид закона и събраните доказателства. Мразя лъжесвидетелите. Мразя и техните помагачи!
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот gudio » 01 Юни 2009, 00:58

:wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. :cry: Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза" :evil:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 01 Юни 2009, 01:02

gudio написа::wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. :cry: Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза" :evil:

Интересно пък ти защо взимаш отношение,след като смяташ,че всичко,което е станало е в рамките на нормалното ?
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 01 Юни 2009, 01:03

gudio написа::wink: Само гледайте да не стане накрая като с убитото дете Пепи - бакшишите щяха да щурмуват парламента, блокираха цяла София - писъци, крясъци против държавата и т.н... накрая се оказа, че лудата му майка го е удушила. :cry: Много безрезервно и без да мислите прегърнахте "справедливата кауза" :evil:

:lol:
Да се абстрахираме от казаното до тук и да погледнем казуса чисто професионално.
Ти не откриваш ли грешки- от съдебното та до изпълнителното производство? :roll:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот gudio » 01 Юни 2009, 01:08

sarbijanac написа:

Интересно пък ти защо взимаш отношение,след като смяташ,че всичко,което е станало е в рамките на нормалното ?

Тебе, к`во - яд те е, че има инакомислещи или... че въпруки усилията ти с Иванчо са останали СИ все още да шават из форума :lol: :?:
Пояснявам с едно "необнародвано" ЛС ( :wink: тъй като паралелно тече и такава дискусия - на ЛС при прокретия чичка), леко адаптирано:

Къде е "насилието" над деца, при положение, че подобен род влачене, дърпане и т.н. се вижда всеки ден и често е предизвикано от обикновени битовизми, детски инат, детски капризи и т.н. ? Няма да си признаете, но съм сигурен, че и вие своите деца, поне два-три пъти в живота ви се е налагало да дърпате нанякъде насила. Това не е насилие. Насилие е побоят над деца, целенасоченото причиняване на болка и страдания, дивашки форми на "възпитание", които са толкова разпространени в Булгаристан, че... Темата "Асеновград" е изсмукана от пръстите на медиите и показва колко прост, първосигнален и егоистичен народ сме булгаристанците Защото ако беше арабски татко и българска майка - колко пъти да давам този пример ?
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 01 Юни 2009, 01:13

gudio написа:Тебе, к`во - яд те е, че има инакомислещи или... че въпруки усилията ти с Иванчо са останали СИ все още да шават из форума :lol: :?:

Легни и се наспи,та като се събудиш утре белким не плещиш глупости :lol:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 01 Юни 2009, 01:22

:roll: Мен не ме дразниш, еле и на гилдия. Ако от мен зависи нещо бих помолила да си стоите тук- ти и всички останали, които напуснаха.
Пък и те харесвам, макар и драка си умен чичка. :lol:

целенасоченото причиняване на болка и страдания

Начи, казваш- целенасочено трябва да е, инак причиняването на болка и страдание, тц, не се брои за насилие. Това в контекста на написаното И от Калахан... брех, на някой завой отново изостанах. :mrgreen:
Мдам, ако те следвам по пътя, няма как да не си сторя следния извод- щом не е целенасочено- доставя неописуема радост у човешката душа.
:roll: Нещо ми се струва сбъркано, освен ако обекта не е мазохист. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот gudio » 01 Юни 2009, 01:31

Стига вече измишльотини - някой видя ли да бият децата ? :evil:
Аз обаче видах таткото да раздава крошета на някакви жени и да пехливанства доста успешно с полицаите :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 01 Юни 2009, 01:40

gudio написа:Стига вече измишльотини - някой видя ли да бият децата ? :evil:
Аз обаче видах таткото да раздава крошета на някакви жени и да пехливанства доста успешно с полицаите :wink:

Добре де- ти мислиш, че едно дете страда само ако го напляскат- така ли? 8)
Не видях да ги шамаросват, но видях каква неописуема радост се изписа на лицата им, когато майката взе да ги дърпа от пейката. После, в изблик на нова радост, едното дете / не за друго, но от радост не можеше да ходи/ та се наложи да го нарамят като чувал, ама нещо ръчичката му се затъкна на една брава. От конвулсиите/ не от друго :idea: моля/ юмручето му се бе свило до степен, че се наложи две добри лелки/ едната апропо от руски произход, другата за радост на институциите от ОСП/ му помогнаха да се справи с медицинския проблем.
Като за капак, и пак от радост- при опит да влезе доброволно в една кола- брех втора конвулсия се получи- някак странно ръката на детето този път бе се спряла от външната страна на колата. Ама и там бързо му помогнаха- вече участваше и човек от консулството.
Добри хора- всички се притекоха на помощ на това бедно създание, искащо да стори всичко, което възрастните му нареждаха. И в знак на радост се провикна към баба си- няма проблеми, вс. е ок., бабо. :mrgreen:

Бащата нацели един случаен участник в цялата тази схема- мен ако питаш- повече трябваше, какво се бута в купона, като не е канена. :mrgreen:

Органите на реда, ако бяха преценили или им бе разпоредено/ няма да уточняваме от кого/ можеха да го закопчаят татето за 24часа.

Ти видя ли таткото да дърпа/спира децата? 8)
И ако ще продължаваме е уместно поне на един въпрос, от всичките зададени до тук, да отговориш.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donna » 01 Юни 2009, 06:54

:D Поли ти забравяш нещо съществено ,а то е :
Според МП , полицията ,ОЗД, ЧСИ -това е едно нормално съдебно изпъление , то така трябва да се изпълнява ,там основни начала на правото , постановления и др. такива вълците ги яли .
Това изпълнеие ми навява на една песен от детсвото ми , а именно:

Темпико е град във Мексико целият в барутен дим,
а по улиците та града скита бандата на Джим ...

С две думи дива история и никой не иска да проумее ,че ЧСИ е направила груба непростима грешка като е допуснало 3 лице да ръковди изпълнеието и то гражданска на чужда държава ,ОЗД намира за правилно явно да дърпат едно дете и то от ужас да крещи за помощ , полицията не се отзовва при крясъци за помощ, щото тя там е със ЧСИ да помага ,ако има нужда при изпълнеието .
В момента скандала е голям министъра дава изявления и се мъчи всячески да излезе от положението /но и от нея нито дума за начина на изпълнение / ...народа протестира ...айде де .
donna
Старши потребител

Мнениеот jiji2 » 01 Юни 2009, 08:15

Чета дискусията и се чудя: защо никой не говори за насилието, което бащата на децата упражнява срещу тях като им промива мозъците и ги настройва срещу майка им. Гледам по разни репортажи как момченцето говори пред камера в скута на баща си. Бащата го пита: я, кажи какво прави мама? Пие водка- отговаря детето. А като пие, какво прави?- пита бащата. Прави глупости - отговаря детето. Извинете ме, но ако един баща разбива авторитета на майката в съзнанието на едно дете, това за мен е престъпление. Престъпление е, да настройваш умишлено децата си срещу другия родител. Това е един бумеранг, който в един момент може да се върне към теб със страшна сила. Не е първия случай, в който разделени родители използват децата си за отмъщение на другия. Децата са толкова податливи, толкова лесно се манипулират. Всички, които имаме деца, знаем за какво става въпрос. И смятам, че този, който се възползва от тази детска наивност и психика, точно той е престъпника. Две години (времето през което децата са били отвлечени от бащата) са напълно достатъчни той да им набие в главите колко е лоша майка им, че е алкохоличка и прави глупости и т.н. В това се е включила и баба им по бащина линия... Е, защо тези деца да не им повярват... Защо сега да не изпитват страх от майка си? Но, не трябва ли на тези деца да се даде шанс сами да си изградят оношение към майка си - да поживеят с нея и сами да решат дали е лоша???
Аз също съм разведена и сама отглеждах детето си. Моите родители непрекъснато правеха опити да сриват авторитета на "онзи". Водих война с тях да не говорят нищо против бащата в присъствие на детето ми, защото то се травмира. В 8-ми клас, една пролетна вакация събуждайки се сутринта, още едва отворил очи, синът ми ми зададе въпрос: Мамо, аз мога ли да отида да видя тати? А "тати" живееше на другия край на света. Беше емигрирал още преди 1989 г. И как се чувствах аз - какво решение трябваше да взема? Разбира се, че разреших на детето да се види с баща си. Нещо повече - сама му организирах пътуването. И после то само се прибра ... И после - имаше едни нормални отношения - пътуваше, връщаше се... Завърши там университет и сега работи там и живее с баща си. Защото намери реализацията си там. Ако може да се намери работа за него тук - ще е тук.
И последно - не знам колко са гледали днес репортажа от полската телевизия и интервю с майката и детето. Видях едно усмихнато момиченце, една нормална майка, един прекрасен дом... Детето изглеждаше щастливо и доволно, и както каза майката - вече си е възстановило полския и си общуват напълно нормално.
Така че -КОЙ ПРИЧИНИ ТОВА НА ДЕЦАТА?
И още нещо - НИКОГА НЕ ДАВАЙ НЕПОИСКАНО ДОБРО. Не знаем нито какъв е бащата, нито каква е майката. Гледаме поръчкови репортажи - оказало се, че бащата извикал телевизията и естествено - трябва да направи цирк... Показаха по полската телевизия как е отхапал бузата на жената. Това нормално ли е? Ако той беше нормален човек - имаше хиляди други опции да се реши въпроса с децата. Той е избрал войната. НО НЯМА ИСТИНСКА МАЙКА, КОЯТО ДА НЕ СЕ БОРИ ЗА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕТИТЕ Й ДЕЦА. АКО АЗ БЯХ НА НЕЙНОТО МЯСТО - ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧВА!!!! Ама пищяли децата, ама викали и се дърпали... Как няма, като бащата е изградил в тяхното съзнание майката-чудовище? Психолозите са много добре запознати как става това!
Знам, че ще предизвикам остра реакция в много от вас. Но искам да се замислите, преди да предприемате някакви действия - знаете ли какво е направил бащата, знаете ли какво е направила майката, познавате ли тези хора и как те се грижат за децата си? Забравете, че майката била полякиня, не се влияйте и от мнението на бащата за нея. Бъдете обективни! Дайте шанс на децата да бъдат и с другия родител. Защото още една година откъсване и зомбиране - те съвсем ще са осакатени и ще бъдат като сираци - без майка, и без нормален баща, на който да му пука за тяхната психика, а не за неговите амбиции....
jiji2
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 01 Юни 2009, 09:45

Айде стига с това отвличане.Стана ясно , че фактически отвличане няма , защото бащата има нотариално заверено пълномощно да извежда децата от Полша.Става дума за съдебна грешка , допусната поради опущение на адвокатите и/или бащата да представят този документ.Както и да е , вече решението на БГ съда е влезнало в сила , не може да се атакува и трябва да се изпълни , но все пак да се говори за отвличане е меко казано грешно.
По-нататък имаме едно незаконосъобразно изпълнение , превърнало се във фарс , поради лоша организация на държавните институции.Поредица от груби грешки , еманация на които е упражняването на насилие от 3л(т.нар. рускиня) върху детето.Тя няма каквото и да е право да отнема детето и действията й съставляват престъпление.Това е!Оттук нататък бащата трябва да се бори в съда.
Всички други ойдурми пияница ли е майката , промивани ли са мозъците на децата , тинтири-минтири са въпрос на новия съдебен спор , във връзка с упражняването на родителските права.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот fani_i » 01 Юни 2009, 10:05

jiji2, всички тук сме наясно, че по всяка вероятност и двамата родители безогледно са намесили във войната собствените си деца, че манипулациите са напълно възможни и т.н. въпроси, касаещи по същество отношенията родители-деца в конкретния случай - виждаме го почти ежедневно в практиката си и не считам, че колегите, списвали по темата, са толкова наивни, та да не отчитат това - видно и от самите постове.
Но не това е предметът на обсъждане - нито кой от родителите да упражнява родителските права, нито кой е по-добър и т.н., освен това самото производство няма за предмет тези въпроси.
Предметът е главно НАЧИНЪТ на принудително изпълнение, който видяхме, както и са ли били налице основанията по Хагската конвенция за отказ - всичко това през призмата на процесуалната дейност на съда по събирането, обсъждането и преценката на доказателствата, довела до постановяване на крайния съдебен акт - чисто процесуални въпроси, чието решаване по конкретния начин обаче пряко формира последиците, на които бяхме свидетели.
fani_i
Потребител

Мнениеот daniela2008 » 01 Юни 2009, 10:30

jiji2 написа:Чета дискусията и се чудя: защо никой не говори за насилието, което бащата на децата упражнява срещу тях като им промива мозъците и ги настройва срещу майка им. Гледам по разни репортажи как момченцето говори пред камера в скута на баща си. Бащата го пита: я, кажи какво прави мама? Пие водка- отговаря детето. А като пие, какво прави?- пита бащата. Прави глупости - отговаря детето. Извинете ме, но ако един баща разбива авторитета на майката в съзнанието на едно дете, това за мен е престъпление. Престъпление е, да настройваш умишлено децата си срещу другия родител. Това е един бумеранг, който в един момент може да се върне към теб със страшна сила. Не е първия случай, в който разделени родители използват децата си за отмъщение на другия. Децата са толкова податливи, толкова лесно се манипулират. Всички, които имаме деца, знаем за какво става въпрос. И смятам, че този, който се възползва от тази детска наивност и психика, точно той е престъпника. Две години (времето през което децата са били отвлечени от бащата) са напълно достатъчни той да им набие в главите колко е лоша майка им, че е алкохоличка и прави глупости и т.н. В това се е включила и баба им по бащина линия... Е, защо тези деца да не им повярват... Защо сега да не изпитват страх от майка си? Но, не трябва ли на тези деца да се даде шанс сами да си изградят оношение към майка си - да поживеят с нея и сами да решат дали е лоша???
Аз също съм разведена и сама отглеждах детето си. Моите родители непрекъснато правеха опити да сриват авторитета на "онзи". Водих война с тях да не говорят нищо против бащата в присъствие на детето ми, защото то се травмира. В 8-ми клас, една пролетна вакация събуждайки се сутринта, още едва отворил очи, синът ми ми зададе въпрос: Мамо, аз мога ли да отида да видя тати? А "тати" живееше на другия край на света. Беше емигрирал още преди 1989 г. И как се чувствах аз - какво решение трябваше да взема? Разбира се, че разреших на детето да се види с баща си. Нещо повече - сама му организирах пътуването. И после то само се прибра ... И после - имаше едни нормални отношения - пътуваше, връщаше се... Завърши там университет и сега работи там и живее с баща си. Защото намери реализацията си там. Ако може да се намери работа за него тук - ще е тук.
И последно - не знам колко са гледали днес репортажа от полската телевизия и интервю с майката и детето. Видях едно усмихнато момиченце, една нормална майка, един прекрасен дом... Детето изглеждаше щастливо и доволно, и както каза майката - вече си е възстановило полския и си общуват напълно нормално.
Така че -КОЙ ПРИЧИНИ ТОВА НА ДЕЦАТА?
И още нещо - НИКОГА НЕ ДАВАЙ НЕПОИСКАНО ДОБРО. Не знаем нито какъв е бащата, нито каква е майката. Гледаме поръчкови репортажи - оказало се, че бащата извикал телевизията и естествено - трябва да направи цирк... Показаха по полската телевизия как е отхапал бузата на жената. Това нормално ли е? Ако той беше нормален човек - имаше хиляди други опции да се реши въпроса с децата. Той е избрал войната. НО НЯМА ИСТИНСКА МАЙКА, КОЯТО ДА НЕ СЕ БОРИ ЗА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕТИТЕ Й ДЕЦА. АКО АЗ БЯХ НА НЕЙНОТО МЯСТО - ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧВА!!!! Ама пищяли децата, ама викали и се дърпали... Как няма, като бащата е изградил в тяхното съзнание майката-чудовище? Психолозите са много добре запознати как става това!
Знам, че ще предизвикам остра реакция в много от вас. Но искам да се замислите, преди да предприемате някакви действия - знаете ли какво е направил бащата, знаете ли какво е направила майката, познавате ли тези хора и как те се грижат за децата си? Забравете, че майката била полякиня, не се влияйте и от мнението на бащата за нея. Бъдете обективни! Дайте шанс на децата да бъдат и с другия родител. Защото още една година откъсване и зомбиране - те съвсем ще са осакатени и ще бъдат като сираци - без майка, и без нормален баща, на който да му пука за тяхната психика, а не за неговите амбиции....

Абсолютно съм съгласна с това мнение !!!
На мен също ми стана безкрайно интересно защо чак сега ,когато майката е предприела законни действия за връщането на децата , бащата се е сетил че тя е такава или онакава? Ами щом са и полски граждани , защо този баща още преди време не е завел дело за родителските права още в самата Полша, щом майката била еди каква си ? А направо ги взима и тръгва и сега циркове , митинги, и травми, и думи, и обиди ? Ако всичко беше точно така, както той твърди , той защо е бездействал толкова време? И тези декларации - съгласия са за пътувания , не са съгласия за заселвания на други места, та дори и в БГ. А и както бащата казва била ги напуснала майката и била в Испания да работи. Ми колко български майки са в момента да работят в Испания И да пращат пари ?
Последна промяна daniela2008 на 01 Юни 2009, 10:45, променена общо 1 път
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот gudio » 01 Юни 2009, 10:44

daniela2008 написа: На мен също ми стана безкрайно интересно защо чак сега ,когато майката е предприела действия за връщането на децата , бащата се е сетил че тя е такава или онакава? Ами щом са и полски граждани , защо този баща още преди време не е завел дело за родителските права още в самата Полша, щом майката била еди каква си ? А направо ги взима и тръгва и сега циркове , митинги, и травми, и думи, и обиди ? Ако всичко беше точно така, както той твърди , той защо е бездействал толкова време?

Защото е "Булгар-Булгар !" :lol: Даваха го днес по Нова ТВ - не му бил трябвал по делата адвокат, не бил ползвал такъв ( :roll: може пък тук в "Лекс"-а да е понечил да пита, ама сте го напъдили :lol: ). "Язе нема да ги дам дЕцата, а да видим как они че ми ги `земат !"
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 01 Юни 2009, 10:49

REVOLUTION на 01 Юни 2009 08:45 am
Айде стига с това отвличане.Стана ясно , че фактически отвличане няма , защото бащата има нотариално заверено пълномощно да извежда децата от Полша.Става дума за съдебна грешка , допусната поради опущение на адвокатите и/или бащата да представят този документ.Както и да е , вече решението на БГ съда е влезнало в сила , не може да се атакува и трябва да се изпълни , но все пак да се говори за отвличане е меко казано грешно.
По-нататък имаме едно незаконосъобразно изпълнение , превърнало се във фарс , поради лоша организация на държавните институции.Поредица от груби грешки , еманация на които е упражняването на насилие от 3л(т.нар. рускиня) върху детето.Тя няма каквото и да е право да отнема детето и действията й съставляват престъпление.Това е!Оттук нататък бащата трябва да се бори в съда.

fani_i на 01 Юни 2009 09:05 am
всички тук сме наясно, че по всяка вероятност и двамата родители безогледно са намесили във войната собствените си деца, че манипулациите са напълно възможни и т.н. въпроси, касаещи по същество отношенията родители-деца в конкретния случай - виждаме го почти ежедневно в практиката си и не считам, че колегите, списвали по темата, са толкова наивни, та да не отчитат това - видно и от самите постове.
Но не това е предметът на обсъждане - нито кой от родителите да упражнява родителските права, нито кой е по-добър и т.н., освен това самото производство няма за предмет тези въпроси.
Предметът е главно НАЧИНЪТ на принудително изпълнение, който видяхме, както и са ли били налице основанията по Хагската конвенция за отказ - всичко това през призмата на процесуалната дейност на съда по събирането, обсъждането и преценката на доказателствата, довела до постановяване на крайния съдебен акт - чисто процесуални въпроси, чието решаване по конкретния начин обаче пряко формира последиците, на които бяхме свидетели.

Много точно!

Въпросът на Даниела 2008 ме мъчи и мен от петък и нямам отговор.
А Балуев не се е наспал, явно. 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 01 Юни 2009, 11:06

jiji2 каза:
Гледаме поръчкови репортажи - оказало се, че бащата извикал телевизията и естествено - трябва да направи цирк... Показаха по полската телевизия как е отхапал бузата на жената.

А полската телевизия я "поръчах" аз :lol:
Вижте само как пристрастието разглежда единакво действие по различен начин. Не знам дали бащата е ухапал полякинята, не видях да я ухапва, но видях как детето викаше за помощ от колата, в която го натикаха по насилствен начин и българският ЧСИ не прекрати действията временно, оставяйки "предаването" в ръцете на някаква рускиня, а полицаите се нахвърлиха върху бащата. Това видях!
daniela2008 каза:
На мен също ми стана безкрайно интересно защо чак сега ,когато майката е предприела действия за връщането на децата , бащата се е сетил че тя е такава или онакава?

Ами не мисля и че ще ви стане ясно някога daniela2008... Но ще опитам: действията си бащата е предприел много отдавна. Още по времето, когато майката на децата му е миткала извън дома си...
И май не на всички стана ясно, въпреки многобройните повтаряния, че тук ние не обсъждаме личните конфликти между родителите, а две други неща: незаконосъобразните (и нехуманни) действия на ЧСИ и превратното, по-скоро подборно тълкуване на събраните по делото доказателства от страна на съда. Не ми се вижда трудно за разбиране... :roll:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 01 Юни 2009, 11:13

gudio написа:Защото е "Булгар-Булгар !" :lol: Даваха го днес по Нова ТВ - не му бил трябвал по делата адвокат, не бил ползвал такъв ( :roll: може пък тук в "Лекс"-а да е понечил да пита, ама сте го напъдили :lol: ). "Язе нема да ги дам дЕцата, а да видим как они че ми ги `земат !"

Изглежда, че ако е питал и сме го напъдили, правилно ще да е било...
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси