начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

защита на личните данни ???

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: защита на личните данни ???

Мнениеот plamen_penev » 20 Май 2009, 23:06

daniela2008 каза:
Причината е ,че малките деца имат по голяма нужда да са отглеждани от майката когато са мънички

Колко "мънички"? До 3 години? До 12? До 18?
Забелязал съм пълната неграмотност на някои съдии в тази област. И се смятат за толкова големи разбирачи по въпросите за децата, че и през ум не им минава да назначават по такива дела експерти-педагози. Всъщност този въпрос е изяснен отдавна от психолозите. Липсата на майката до 3-тата година на детето и на бащата след 3-тата година са фатални за бъдещия възрастен. По този въпрос спорове отдавна няма!
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот daniela2008 » 21 Май 2009, 10:52

doc03 написа:Ако мен ме докарат до тук, няма да имам нищо против малката да живее с майка си (жена ми), тъй като на тази възраст абсолютно е необходима майка. В моя случай, при моя доход, бих плащал и без дело около 500-700 лева.

Както виждам от позицията ти, за тебе отношението ти към детето ти е е не само обич и разбиране , но и въпрос на чест!! Ти като човек дори и с по -мизерни доходи би бил в състояние да направиш всичко , за да е добре детето . Просто това е мъжкото в един мъж , а и нямам предвид размера на парите . Възхищавам се на позицията ти и съм сигурна, че твоето дете те обича много.
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 21 Май 2009, 14:29

doc03 каза:
Но не съм съгласен с третата година на Пл.Пенев. Тези цифри са взети от монографии. Истината е друга, но не е това темата.

Това не съм го измислил аз doc03. Просто цитирах моя учител по психологиите от университета... А той беше изключително интелигентен професионалист и аз му вярвам, от където и да е вземал данните си.
Нали забелязахте, че споменах ексцесните състояния?
plamen_penev
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси