начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

някой има ли решенията на казусите от изпита за прокурори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

някой има ли решенията на казусите от изпита за прокурори

Мнениеот гостенка » 05 Сеп 2005, 15:03

има ли някой, решените казуси от изпита за магистрати, по-точно ме интересуват за прокурори и следователи.
гостенка

... принципно...

Мнениеот gery » 06 Сеп 2005, 00:21

Колега, тук е раздел “Семейно право” на форум-а, така че мислите ли, че мястото на темата ви е тук?
gery
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 01:12

Йо-хо-хо и бутилка ром! Гергана, добре й го каза - ако смесва семейното право със следствието и прокуратурата, то може би е завършила висша математика :?: :!:
Гост

Е моята идея...

Мнениеот gery » 06 Сеп 2005, 01:16

... беше просто да помоля, да не разводняваме "Семейния форум" :mrgreen:
gery
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 01:22

Цитирам: Ама естествено, че има отговори, скъпи ми колеги и колежки, и те се намират в учебниците и нормативните актове. А ако имате предвид нещо като листовки по темата - напълно сигурен съм, че няма. Успех на конкурсите!
Гост

Назад към Семейни казуси