начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Търся адвокат за бракоразводно дело!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за бракоразводно дело!

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 14:12

Моля ви дайте ми координати на добър адвокат по семейно право във Варна. Предварително благодаря!
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 14:21

питай направо - тук са най-добрите адвокати.
Гост

Мнениеот prepatila » 30 Сеп 2005, 14:27

smenih dva advokata dokato nakraq mi preporychaha adv. Balachev. syvsem iskreno ti go preporychvam i az, zashtoto sym mnogo dovolna, vsichko stana mnogo lesno, prosto si vyrshi rabotata,ima dobyr ekip
kantorata mu e na Parijka Komuna 2, Varna uspeh
prepatila

Ре

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 14:31

Не се и съмнявам и именно за това се обръщам за помощ, но стана ясно, че споразумение няма да има. Помирителното дело е след два дни и след това ще ми трябва адвокат, който да ме защити. По принцип става въпрос за всичко: родителски права - съпруга ми смята, че тъй като има мнооого по-големи доходи може да претендира за родителските права; издръжка, режим на лични контакти ит.н. В последствие ще трябва и за делби - завела съм делото по чл.99 ал.1
Ако можете да ми препоръчате ваш колега, ще ви бъда много благодарна. roni55@abv.bg Извинете, че не оставих мои координати по-рано.
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 14:45

за многоооооо по-големите доходи - no problem. родителските права не се купуват.
Гост

Мнениеот Нов » 30 Сеп 2005, 15:42

И аз това си казвам, но като ми ги наговорят едни - и той и родителите му и всичката ми увереност отива по дяволите.
Нов

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 16:13

не се притеснявайте, минала съм през този ад, като са му големи доходите, ще плаща голяма издръжка...
Гост

za Balachev!

Мнениеот Jimmy » 30 Сеп 2005, 18:54

Toi e civilist, kolkoto az sam trolei! Balachev e nakazatelen advokat!
Jimmy

Назад към Семейни казуси