начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Бланка, прилагаща се към молба за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бланка, прилагаща се към молба за развод

Мнениеот allina » 02 Ное 2005, 11:09

Колеги, от къде се купува бланката, която следва да се приложи към исковата молба за развод, по взаимно съгласие. Това е онази бланка, която в последствие ще се изпрати служебно до общината ЕСГРАОН, за инфо за прекратяването на брака. Благодаря предварително
allina
Младши потребител

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 11:35

Tази бланка се нарича статистически лист , и може да се намери молбописите около съдилищата поне аз там съм я намирала.
Гост

Мнениеот allina » 02 Ное 2005, 11:48

Благодаря ти
allina
Младши потребител

Мнениеот рая » 02 Ное 2005, 13:38

Има я в апис
рая

Мнениеот allina » 02 Ное 2005, 13:54

Има я и в Сиела, но е само образец, а аз си мисля че я има като бланка от кочан, както адресните карти и заявленията за постоянен адрес
allina
Младши потребител

Назад към Семейни казуси