начало

И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма И втората процедура за избор на шеф на ВАС приключи без успех, кандидати няма

Развод по взаимно съгласие - срок

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод по взаимно съгласие - срок

Мнениеот albenad » 19 Юли 2006, 16:02

Здравейте. Бихте ли ми отговорили ориентировъчно кокко време може да трае процедурата при развод по взаимно съгласие в СРС? Предварително благодаря.
albenad
Нов потребител

Re: Развод по взаимно съгласие - срок

Мнениеот gery » 19 Юли 2006, 17:33

albenad написа:Здравейте. Бихте ли ми отговорили ориентировъчно кокко време може да трае процедурата при развод по взаимно съгласие в СРС? Предварително благодаря.

Oт 14 дни (най-бързият ми) до 1 година и 7 месеца (най-бавният ми - председателят на състава беше в болнични няколко пъти).
gery
Потребител

Мнениеот skalata_tsak » 20 Юли 2006, 15:46

gery написа:
albenad написа:Oт 14 дни (най-бързият ми) до 1 година и 7 месеца (най-бавният ми - председателят на състава беше в болнични няколко пъти).

Бихте ли споделили как за 14дена минахте през цялото производство и се снабдихте с решение, влязло в сила. :shock: :shock: :shock:
skalata_tsak
Младши потребител

Мнениеот gery » 20 Юли 2006, 16:29

skalata_tsak написа:
gery написа:
albenad написа:Oт 14 дни (най-бързият ми) до 1 година и 7 месеца (най-бавният ми - председателят на състава беше в болнични няколко пъти).

Бихте ли споделили как за 14дена минахте през цялото производство и се снабдихте с решение, влязло в сила. :shock: :shock: :shock:

Експедитивен състав, аз бях изненадана самата. Никакви връзки, контакти или каквото и да било не съм ползвала. Човека гледаше да изчисти всичко до Коледа :) явно.
Е клиентите бяха най-доволни от цялата работа. По взаимно съгласие разводът :) си влиза веднага в сила, и си вземаш направо препис от решение. Помирителен срок също нямаше, имаше важни причини, :) така че и този момент прескочихме...
gery
Потребител

Мнениеот elica77 » 21 Юли 2006, 16:52

28 дни - моят развод.Без връзки и молби...Ако всички документи са изрядни и съда бърза да приключи с делата преди отпуските за лятото:).Сега е момента:)
elica77
Младши потребител

Мнениеот lakov » 21 Юли 2006, 17:00

не е точно сега момента, защото Брачна колегия се мести в сградана на бившето ГУСВ, та си представете кога ще заработят отново .... поне до септември ще има неразбории и бавене.
lakov
Потребител

Мнениеот elica77 » 21 Юли 2006, 17:17

lakov написа:не е точно сега момента, защото Брачна колегия се мести в сградана на бившето ГУСВ, та си представете кога ще заработят отново .... поне до септември ще има неразбории и бавене.

Уважаеми г-не,
никой не е казвал от къде е госпожата.Аз например съм от Бургас и тук не се местят:).....
elica77
Младши потребител

Мнениеот lakov » 17 Авг 2006, 14:20

ми просто е написала СРС....
lakov
Потребител

Назад към Семейни казуси