- Дата и час: 19 Дек 2024, 14:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
баща ми е починал на - майка ни го откри сама в моргата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
баща ми е починал на - майка ни го откри сама в моргата
Колеги, баща ми е починал на 15.05.2006.Бе търсен от нас- смейството му и на работното му място и в спешното отделение на Бургаската болница- три дни.Накрая майка ни го отрки сама в моргата.На мен се обадиха от Погребална агениция!Бях в шок!!!Всички документи за баща ми бяха в тези лица!Следователите казаха най-спокойно, че такава била практиката!Не знам дали на някой от вас, колеги се е случвал подобен кошмар!А аз вярвах- че той че ще ме види с тогата, коагто завърша, че има закони и морал в тази държава!Обръщам се към ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЮРИСТИ-може би съм единствената, която е плакала над ншата Конституция.Баща ми вярваше- в нас хората, в доброто , в морала.в нас-семейството му.Не заслужаваше да леги три дни в морга, а ние да полудяваме, че е знаем къде и какво се случва с него.Вярвахме, че жив и здрав!А той бил мъртъв в морга!Аз полудях, колеги!Вече не съм същото момиче.Изгубих и работата си, майка ми също- в момента сме безработни.Изгубих дори паметта си-не зная дали мога да завърша.Дали изобщо мога вече да разсъждавам!Тази държава ми отне ВЯРАТА!кАКВО ДА ПРАВЯ?Нямам идея мога ли да се боря за нас-за семейсвото ни.А вярвах, вярвах,Господи вярвах!!!Те ме съсипаха!Винаги сме работили и вярвали в хората, в правото-родена съм с тази вяра.Но тези хора я погубиха- погубиха не един а много повече хора с лъжите си.Как да продължа да се боря?
- perl
- Нов потребител
Колежке, свържете се с мен чрез e - mail bluebarovka@abv.bg
-
bluebarovka - Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|