начало

КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията

Моля за конкретен съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за конкретен съвет

Мнениеот sdfsdf » 03 Яну 2007, 10:39

Някой може ли да ми помогне? Преди 8 години водих дело за бащинство и го спечелих, но поради грешка не мога да изкарам акт за раждане на дъщеря си. В решението от съда са збъркани имената на ответника, вместо Минко Кольов Кирин са написали Минчо Николов Кирин, ЕГН-то е едно и също. ДНК-а експертизата е с има по лична карта. Ходих при много адвокати, но всеки дава различен отговор защото такъв казус в закона не съществува. Трябва ли да хабя още 8 години нерви, пари тн. за да водя дела да доказвам че лицето е едно и също след като грешката е на съда. Дъщеря ми е на 14г. и незная как ще и извадя лична карта след като няма акт за раждане. АЗ живея в София от 14години и не мога да си позволя да пътувам до Пловдив къдетое водено делото. Моля ако има някой да ми даде компетентно мнение даже и срещу заплащане, тук или на e-mail (digdag@abv.bg) ще съм ви благодарна.
sdfsdf
Нов потребител

Мнениеот sunshine_75 » 03 Яну 2007, 13:07

По това, което пишете, мисля, че става въпрос за допусната явна фактическа грешка. Снабдете се с удостоверение за идентичност на имената на бащата (най-вероятно има две; възможно е промяната на имената да е станала и по време на процеса, или след това) от общината по неговото месторождение. После пуснете една молба до съда, постановил решението, за поправка на ЯФГ. Най-добре е да ангажирате колега-адвокат от Пловдив или още по-добре - този, който Ви е представлявал на делото. Имаче ми се струва, че може и да не успеете. Казуси в закона и в живота всякакви съществуват, не сте единствената. Успех!
sunshine_75
Потребител

Назад към Семейни казуси