начало

КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията

Предбрачен договор

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предбрачен договор

Мнениеот desss » 23 Яну 2007, 13:16

Интересува ме уредиха ли ги нормативно вече и в БГ, или все още не?
Четох СК, но не пишеше нищо. Не търся където трябва, или въобще няма смисъл да търся :lol:
desss
Нов потребител

Мнениеот naa82 » 23 Яну 2007, 13:29

Колега, все още предбрачният договор не е уреден в българското законодателство и резонно не сте го намерили в СК. Доколкото съм запозната го има в един проект за нов СК, който е внесен в НС, но не знам защо се бави. Там междувпрочем има и други новости. Това обаче е все още проект.Така че съветвайте клиентите да си уредят отношенията по досега действащите разпоредби на семейното законодателство или да не се женят още/ :D :D :D /.
naa82
Младши потребител

Мнениеот desss » 23 Яну 2007, 13:57

Благодаря :wink:
desss
Нов потребител

Мнениеот tatkobarba » 23 Яну 2007, 14:25

Проекта за нов СК е в Министерството на правосъдието и едва ли скоро ще излезе оттам :D
tatkobarba
Потребител

Назад към Семейни казуси