начало

КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията

Решение на ОС - Възмутена!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решение на ОС - Възмутена!

Мнениеот Sissa » 24 Яну 2007, 15:36

Уважаеми, адвокати потресена съм от решението на Окръжен съд! Кажете ми възможно ли е да се направи нещо срещу едно повече от пристрастно решение изпълнено с абсурди, който немога даже да охарактеризирам? На всички им е ясно как са "подкрепени" нещата, но си мисля, че всичко трябва да си има граница. Освен възможното обжалване пред ВКС, може ли да се направи нещо срещу решение на окр.съд? Тъй като делото е бракоразводно и е ясно, че част от решенията на окр.съд не подлежат на обжалване, а те са от първостепенна важност. Аз /от позицията на засегната/ си мисля, че ако едно решение е взето на базата на някакви мотиви, който са неверни и ако това може да се докаже не е ли редно решението да отпадне? Нима е възможно Окръжен съд да е недосегаем и да коли и да беси без възможност да се оказва някакъв контрол? Тъй като съм далече от правораздавателната сфера досега неразбирах защо толкова се възмущават Евр.съюз от нашата съдебна власт, но сега малко по малко /вече опарена/ виждам, че хората са имали право :( Кажете ми , че има справедливост......
Sissa
Младши потребител

Мнениеот grozil2002 » 25 Яну 2007, 17:37

Сиса, ако искате да получите смислен отговор, трябва по някакъв начин да запоезнаете участниците във форума с проблема и решението на ОС, макар и не в издаващи подробности.
grozil2002
Младши потребител

Назад към Семейни казуси